Arama sonuçları: *

• Users: Aslanalp
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Aslanalp

Çözüldü✓ Acil yardim Yeni pcye windows kuramıyorum

Ben de öğrenmiş oldum
  2. Aslanalp

YONGA SETİ xHCI NEDİR

Arasana adamları söyle böyle böyle gösteriyo diye
  3. Aslanalp

Yeni aldığım 5080’li sistem açılmıyor!

Bios ayarlarını sıfırla bidahada elleme.
  4. Aslanalp

Sorunun rufus kaynaklı olduğu kesin değil ama denemek istersen DAEMON Tools Lite PowerISO MagicISO CDBurnerXP WinISO ImgBurn Virtual CloneDrive AnyBurn 7zip Winrar
  5. Aslanalp

Ryzen 5 3600 işlemciye Anakart önerisi

Aynı fikirdeyim eğer bozuk değilse değiştirme
  6. Aslanalp

Razer Goliathus alınır mı?

Seccade gibi maşallah masana sığıyorsa al.
  7. Aslanalp

Ryzen 5 3600 işlemciye Anakart önerisi

Anakartı neden değiştiriyorsunuz?
  8. Aslanalp

Yardım Ekran kartı fanları döndüğünde ses çıkarıyo

Sadece fanların fiyatı 600tl gibi bir şey tutuyor bence başka forumlara da yaz başka fikirler al olmadı değiştir gitsin. Bana göre bir bilgisayar parçasının en önemli bölümü soğutucularıdır. 1739320215 Senin kart ağır pahalı mal ben olsam asla 2. el almazdım ilk sahibinin iletişim bilgileri varsa...
  9. Aslanalp

Bu oyunu hatırlayan krallar çıkar mı

ben çocuk olamadım dostum. fakat eski bir oyunu açtığımda benim de tüylerim diken diken olur. Ben de delta force serisini oynadım hala aynı keyfi alıyorum. Oyunu bulursam atayım mı buraya?
  10. Aslanalp

YONGA SETİ xHCI NEDİR

Herşeyide gösteriyor zibidi maaşallah. tahminimce çipin hotspotunda bir adet sensör daha var yoksa da salla gitsin bişey olmaz ondan.
  11. Aslanalp

bir dosya internette var olduysa silinmez illaha biryerlerden çıkar. birinde cdsi bulunur usb ye kurulu hali bulunur bulurum. Oyun haberciliği yapıyodum eskiden çok araştırıyordum.
  12. Aslanalp

O kadar eski oyun oynadım, o kadar külüstür bilgisayarım oldu, konsolum oldu o oldu bu oldu oyunun söylentisini bile duymadım nerden buldun da oynadın hayretle bakıyorum.
  13. Aslanalp

Rufustan yaptığına göre usbye kurmuş tahminimce 1739320683 Adam diski görse biçimlendirecek zaten de disk görünmüyor.
  14. Aslanalp

YONGA SETİ xHCI NEDİR

yonga seti anakartın çipi galiba şimdiye kadar hiç bu kadar ısınan bir anakart çipi görmemiştim ama yeni nesil aletler böyle oluyo galiba. Hesaba sistemin amd olduğunu katarsak bencede gaayet normal
  15. Aslanalp

güzel fikir ama demi :LOL:
  16. Aslanalp

Tüm ihtimalleri eledik fanlar kaldı. Uzun süreli kullanımdan kaynaklı fanların kanatları veya motor kısmı aşınmış olabilir. Belki tecrübeli biri çıkıp konu hakkında başka şeyler söyleyebilir bir süre konuyu takip et olmadı fanları motorlarıyla birlikte değiştir hatta bence hazır girişmişken...
  17. Aslanalp

Ön paneldeki fanlar ekran kartına üflüyor. Eğer sıkıntının bundan kaynaklanmadığını düşünüyorsanız Coil whine olabilir siren sesi gibi mi geliyor yoksa ıslık sesi gibi mi? Birde fanları tek tek deneyebileceğiniz bir uygulama var mı? 1739319552 /şunun gibiyse coil whine 1739319595 1:37
  18. Aslanalp

Windows görmüyor galiba yada orada (Bilgisayar donanımıyla uyumlu olmayan sürücüleri gizle ) tik işaretli onu kaldırınca görünüyormu onu deneyin. Yoksa windows 10 kurup yükseltin derim. Windows 11 hiç kurmadım ama yükselttiğim oldu.
  19. Aslanalp

Kasada ekran kartına üfleyen fan yok eminsin değil mi?
  20. Aslanalp

media creation toolu var microsoftun onu dene araştırdım demin rufus sıkıntı yapıyomuş. Ayrıca senin diskini görmüyor sanırım. 1739318922 Sabit diskini düzgün bağladığından emin misin, yada sağlam olduğundan. 1739318969 bir şey daha ekleyeyim orda tik var birtane onu kaldırınca görünebilir.
Geri