Arama sonuçları: *

• Users: Sevz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sevz

❌İndirim Bitti! Fellas Highpro+ Bar 3x3 2 Al 1 Öde 630₺ Adet Fiyatı 35₺

Zaten daha mantıklı fiyat olarak. Fakat bazen zaman olmuyor iş çıkışı saat 6'da çıkıp direkt spora gidiyorum eve ancak 8 de falan dönebiliyorum o arada yolda güzel gidiyor.
  2. Sevz

❌İndirim Bitti! Fellas Highpro+ Bar 3x3 2 Al 1 Öde 630₺ Adet Fiyatı 35₺

Şeytan diyo çek 20 paket ama ben şeytana uymayarak 18 tane alıyorum 1789376651 Sinir varmış la 12 al 6 öde diye maks xD
  3. Sevz

❌İndirim Bitti! Old Spice Cosmic Quest Erkek Deodorant Stick 50 Ml 84₺

Bu Wolfthorn ile aynı koku.
  4. Sevz

Masaüstü Bilgisayar İçin Wifi Kartı Önerisi

https://amzn.eu/d/0fsjOCnj
  5. Sevz

Nvidia DLSS 5 Çıkardı Peki Ya AMD?

İkisinin de artısı eksileri var. Herkes bütçesine göre hareket ediyor. Ben Nvidiacı olarak geldim 3000 serisine kadar artık AMD kullanicisi olarak devam ediyorum. Sizi ne mutlu ediyorsa onu satın alın veya neye ihtiyacınız var ise onu.
  6. Sevz

Zaten teknoloji bakımından bakıldığında anlamak zor değil NVİDiA nin ustun olduğunu hocam. %80'i yapamıyor demek çok saçma. Normal bir kullanıcı için AMD kart yeterde artar. Normal bir Nvidia kart kullanan kullanıcı %70 teknolojisini kullanmıyor kartın. İkisinin'de amaçları farklı aynı işi...
  7. Sevz

Bedavaya mı yapıyorlar arkadaş ? Nvidia artık %90 Yapay zeka odaklı. Fiyatlar arttıkça bizim almamiz da zorlaşıyor biz az alınca market daha da küçülüyor. Onlar seni düşünmüyor kârını düşünüyor. Son 10 sene içerisindeki market paylarına bakarsan anlarsın.
  8. Sevz

Ne boş yapiyonuz ya isteyen AMD isteyen'de Nvidia kullansın. AMD nin konsol ve el konsolunun %99'u oluşturduğunu unutmayın. Nvidia artık yapay zeka şirketi bizim gibi kullanıcılar umurlarinda değil daha kart cikartirlar mı o bile meçhul.
  9. Sevz

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Bune la 11 sayfa konuşma olmuş cola indirimi altında. 🍿
  10. Sevz

❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Alıp musluktan dokmemiz yok mu ? 🤣
  11. Sevz

❌İndirim Bitti! Pepsi 2.5l 3lü Alımda Adet 48.60tl

Keşke zero olsaydı. 1L olarak var zero o da çok avantajlı değil.
  12. Sevz

RTX 5090 Asus Rog Astral 266.999 Bin TL Amazon 9 Taksit

Babamın limiti baya fazla. Esnaf olduğu içindir herhalde bilmiyorum bana 70K vermiyorlar 🤣
  13. Sevz

🔥İndirim Belkin ve Baseus Şarj Aletlerinde %20 İndirim

Amazon'da fiyatları daha ucuz.
  14. Sevz

🔥İndirim Philips Oneblade Yüz ve Vücut İçin Hibrit Tıraş Makinesi 1399tl

Şu kadar güzel bir alete böyle bir sarj aleti koymak ve şarj olurken kullanamamak çok büyük bir hata... ve şarj olması çok uzun sürüyor.
  15. Sevz

❌İndirim Bitti! Goodram 512 GB M.2 SSD 1700 Lira

Tüm stokları satın aldım dediler ki elimizde o kadar yok sana hiç göndermicez paran bizde kalcak.
  16. Sevz

🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

Yurt dışından ucuz olması 28.000TL olduğu gerçeğini değiştirmiyor 😖. İhtiyacı olan insana gider belki.
  17. Sevz

🔥İndirim Segotep Hiphant 6''ıps Multimedya Ekranı 2399tl!

Bağlantı kablosu Type-C olsaydı alırdım.
Geri