Arama sonuçları: *

1. Y

Trendyol'dan Playstation 4 Alınır mı?

Var hocam da baya ağır yani 50 gb lik oyunu indirmek imkansız. Telefonda bile oyun indirirken Hızı düşüyor indirme duruyor tekrardan başa sarıyorum.Hocam ben sadece Fifa oynayacağım Xbox series S mi alayim yani
  2. Y

Hocam rezalet derecede kötü internetim var. Sabit hızı bilmiyorum. Kötü olması altyapidan kaynaklı olduğu için İnişli çıkışlı bir internet var. çoğu zaman inişli bir internet.Mobil için 2 gb lik oyunu saatler sonra yüklüyor yani o derece kötü 1730043473 Hocalarım peki Ps4 slim kullanan var mı...
  3. Y

Biliyorum hocam ama fifanin 50 gb indirme boyutu var Xbox ta. Ps4'te direk cd tak internet falan gerekmiyor. Benim gibi interneti yavaş olanlar için avantaj sanki
  4. Y

hocam yaşadığım yerde 12-15k ya satılıyor param güvende ile vs. ugraşmak saçma geliyor 1730042431 hocam fifa series s'te kaç tl ve indirme boyutu kaç gb bilginiz varmi? 50 gb gibiyse indirecek internetim yok o yuzden sordum 1730042505 hocam 11k ya pc varmidir fifa kaldircak. Ps4 slim de fifa...
  5. Y

hocam bence fifa oynatır ya bütçemde fazla yok 1730040583 https://ty.gl/8gmzima6he5s7 Bütçe 11 bin hocam
  6. Y

11k ya buldum hocam
  7. Y

Merhaba. Başlıkta olduğu gibi Trendyoldan ps4 slim almak istiyorum. Sadece Fifa oynayacağım. Birçoğunuz Xbox series S al diyecek ama dijital oyunlar pahalı ayrıyeten ucuz olsa bile internet hızım çok kötü 50 gb oyun indirecek hız yok malesef.Ben ps4 slime cd takıp Fifa oynarım diye...
Geri