Arama sonuçları: *

1. idkwhatnapetopu

Banka hesabıma yüklü miktarda para gelirse sıkıntı olur mu

crypto ticarete giriyor sanırım ama üstteki arkadas binance ile alakalı bir sey dedi
  2. idkwhatnapetopu

işte o biraz geriyo yani crypto işleminin nesini göstericem gösterdim diyelim bi sekilde kanıtladım her hangi bir vergi durumu olur mu sizce
  3. idkwhatnapetopu

Merhaba basitce online crypto exchange ve crypto işiyle uğraşıyorum ve yaklaşık 3 ay sonra araba alıcam direk binance üzerinden bankama 2 milyon tl gibi bir para çekersem herhangi bir sıkıntı olur mu forumlara v.b baktım ama net bir şey bulamadım
  4. idkwhatnapetopu

Arkadaş ve ilişki konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

artık yüz yüze normal bi şekilde problemi anlatırım değer veriyorsa birazda olsa dinler diye umuyorum
  5. idkwhatnapetopu

cok teşekkür ederim valla bu yorum cok yardımcı oldu
  6. idkwhatnapetopu

o konuda cidden haklısınız ciddi ciddi soyledim ona rağmen devam etti o yüzden bu kadar aradayım yani dışarı çıktıgım tek o arkadasım vardı bu olay yüzünden ikisiyle de konusurken bi garip oluyorum
  7. idkwhatnapetopu

Merhaba konu biraz karmaşık normalde bu tarz konuları kendimce cözmeye calısırım ama 2 haftadır cıkmazdayım özür dilerim inanılmaz yakın oldugum bir kız arkadaşım var ve beraber ortak her şeyi yapıyoruz aramızda bir ilişki yok ama cok yakın insanlarız onun dısında bir erkek arkadaşım var ve...
Geri