Arama sonuçları: *

• Users: viamort
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

🔥İndirim Digiturk Sporun Yıldızı Aylık 299 TL + 1.000 TL Bankkart Lira!

İptal etmek için yok fax çekmeniz yok noterden bildiri yapmanız vesaire gerekirse çok sıkıntı. Elimi verip kolumu kaptırmak istemeyeceğim servislerin başında geliyor.
  2. V

CAJUN CORNER MENÜ 150TL GETİR YEMEK

Beni burası korkutuyor. Tavuk ürünü, çok ucuz, sirkülasyon bazı yerlerde fazla değil, bilemiyorum
  3. V

🔥İndirim Stanley Termoslarda %30 İndirim + Sepette 200 TL Kupon Fırsatı

1 litre altı olan modellerde bir süre sonra performansı kaybettiğine dair şikayetler var ve ömür boyu garanti mevzusuna çok güvenmeyin en son distribütöre garanti kapsamında tamir-değişim için ulaşılamıyordu. aklınızda bulunsun
  4. V

Baldur's Gate 3 FPS drop sorunu nasıl çözülür?

8gb laptop 3060'ıyla 2 kere bitirdim açıkçası sorun yaşamamıştım ama son gelen büyük update sonrası oynamadım belki oyun iyice şişmiş olabilir o yüzden.
  5. V

Ozelde hemşirelik okunur mu?

Mezuna kalırsan tıp tutturabileceğine emin misin buranın netleri çok düşük yani tıp ile dağlar var arasında
  6. V

Baldur's Gate 3 FPS drop sorunu nasıl çözülür?

Act 3'e geçtiysen bir süre sonra vram ve ram şişiyor ve droplar girmeye başlıyor oyunun kendi problemi, oyunu kaldırıp kurmayı deneyebilirsin onun dışında
  7. V

Yapisal Ankastre Sorunu Ve Türknet Gigafiber Altyapi

Kablolar eskidiğinde oluyor ve kontrol edilmesi gerekebiliyor binadaki kutuyla kabloların. Bazen kablodan iki ek çıkarıyorlar bazen ekleme yapıyorlar falan, birilerinin işgüzarlığından patlayabiliyor mevzu. Tam olarak neyin kontrol edilmesini istediklerini öğrenip kontrol ettirmeniz lazım
  8. V

Z11 klavye alınır mı?

Kullandım ve memnundum tatlı bir klavye ama bu fiyata başka alternatiflerini bilemem
  9. V

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Almayabilirsin ve başka telefon ihtiyacı olanlar da kullanmak için satın alabilir mesela :d
  10. V

❌İndirim Bitti! Samsung S24+ 256GB 23.599₺

Her bayram öncesi aynı muhabbet. Hayırlı işler :d
  11. V

🔥COINTR ARDA GÜLER KAMPANYASI - 1000 TL Kadar Kazan 🔥

bu çocuğun pr menajeri kim acaba ne saçma sapan bi reklam bu ya
  12. V

M2 yuvasina sata ssd takilirsa nolur

M2 yuvasına nasıl sokacaksın ki onu
  13. V

Monster Laptop 3.Ekran Sorunu

Displayporttan tekrar displayporta aktarım istiyor olabilir. Bu arada laptoplar zaten monitör bağlandığında bir miktar yoruluyor, iki ekran bağladığında performans konusunda sıkıntı yaşayabilir laptop ekranını kapatmazsan
  14. V

❌İndirim Bitti! 1200TL lik dondurmayı 300 TL ye indirmek

Açıkçası var ama uğraşmak lazım. Yani bildiğim bir dondurmacıda dondurma paket dondurmalarla aynı ve ev yapımı katkısız yapıyor haliyle, tadında da anlıyorsun zaten. Fakat uzak, e yakındaki kaliteli değil çok. Şampuan, deodorant için daha bitkisel butik çözümleri denemek de mümkün. Çünkü...
  15. V

MONİTÖRÜ FİŞTEN ÇEKMEK ÖLÜ PİKSELE SEBEP OLUR MU?

Monitör tırtmış, çok ötesi yok. Çalışmayan aletlerin fişini çekmek iyi diye biliyoruz hep
  16. V

🔥İndirim MacBook Pro M3 Pro 18 GB 512 GB SSD 16.2" 75.000₺

5070ti laptopta 1 saatlik topaz ai labs renderı al da 1 saat boyunca 90 derecede işlemci ekran kartı çalıştırdıktan sonra eline alırsın işlemciyle ekran kartını ayrı ayrı. ya hadi masaüstüyle karşılaştırırsın anlarım da windows laptoplar yanıyor, fanları da öyle bir açıyor ki bu işlerde balkona...
  17. V

IObit Uninstaller YERİNE İNDİRİLEİLBİLECEK UYGULAMA VAR MI

Bazı internete bağlanan uygulamalar arkada Edge'i kullanıyor. MORT gibi mesela falan. Çalıştırmadığın sürece silmene çok gerek yok gibi?
  18. V

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

Bunu bilmiyordum kimse de söylemiyor, hiç kullanışlı değilmiş o zaman. Amoled veya miniled için geçerli mi bu durum?
  19. V

Samsung G6 oled 2k 240hz 18.059 TL

4 saatte bir kapatmak istiyor derken? ne kadar süre dinlendirilmesi gerekiyormuş ki monitörün? ne saçma şeymiş bütün gün açık olur genelde monitör yani
  20. V

Türknet Gigafiber vadedilen upload hızı düşük

Kutuya çok yakın olmama rağmen arada fark var, evet bir sorun var gibi sizde ama ciddi yüklemeler yapmayacaksanız da kurcalamamanız daha iyi gibi.
Geri