Arama sonuçları: *

• Users: mortall
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Sizlerin tavsiyesi nedir

sen nerde yasıyorsun hocam ben avcılar dayım
  2. M

Sizlerin tavsiyesi nedir

mrb arkadaşlar benim oturdugum yerde test ettigim de böyle bir sonuc cıkıyor sizce tavsiye ediyor musunuz buna gecmelimiyim ve bunlar kafalarına göre sürekli fiyat yüksetiyor mu türknet gibi yoksa sabit mi sözleşme filan yapılıyor mu suan kullandıgım ttnet aldıgım hz 75 80 arası az bi sürem...
  3. M

Steam ile ilgili bir yardım

sagol knk oyun aldım da adam bana sinir olup alır diye korkuyordum ya
  4. M

Steam ile ilgili bir yardım

herkese selam şimdi bana biri steam dan bir oyun hediye ederse o oyunu ben kabul ettik den sonra bana hediye eden kişi geri alabiliyor mu oyunu parasını verdim o kişiye ama oyunu geri alabilir mi benim iznim olmadan
  5. M

Çözüldü✓ Monitörü 144HZ yapınca ekran gidiyor

:D her yere baktım bi tek bunu buldum yorum olarak cok sinirim bozuldu bu ürüne
  6. M

Çözüldü✓ Monitörü 144HZ yapınca ekran gidiyor

aynı sorunu bende yasıyorum 144 yapınca böyle oluyor 120 yapınca normal haline gelir bir de kablo ile alakalı degil ben hdm taktım aynı gidip yeni dp aldım sorun yine aynı bu monitorü yapan verdigim param haram olsun kimseye tavsiye etmıyorum bu ürünü
  7. M

Öneri alabilrim güzel bir şey

bana oyuncu kulaklik kablosuz önerir misiniz bütcem 1.500 veya 2.000 tl sırf oyun icin alacagım
  8. M

Epic hesabım ne kadar eder?

steam hesap olsa iyidi ama epiç game para etmez istedigin oyunlar olsa bile degeri yok
  9. M

Pc ilgili lütfen bakın

dp kullanıyorum suan pc actım yırtılma cok oldu ama biraz bekledim gitti yani ekran kart da sorun yok demi sorun monitör mü diyorsun
  10. M

Pc ilgili lütfen bakın

benim böyle bi sorunum var her bilgisayarı actıgım da böyle bir sorun yasıyorum ama sonra düzeliyor acaba kullandıgım monitör VX2458-C-mhd bu sorunu şöyle oluyor 144 hz yapınca bu sorunu yasıyorum 120 veya daha az hz yaparsam bu sorun gidiyor acaba neden olabilir monitör sorunlu mu ekran kartım...
  11. M

Bilgisayarı actıgım daki sorun

video mu nasıl eklicem siz görmek icin
  12. M

Bilgisayarı actıgım daki sorun

benim böyle bi sorunum var her bilgisayarı actıgım da böyle bir sorun yasıyorum ama sonra düzeliyor acaba kullandıgım monitör VX2458-C-mhd bu sorunu şöyle oluyor 144 hz yapınca bu sorunu yasıyorum 120 veya daha az hz yaparsam bu sorun gidiyor acaba neden olabilir monitör sorunlu mu ekran kartım...
  13. M

Display port kablom kırıldı yardım

https://www.hepsiburada.com/paugge-vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4?fbclid=IwY2xjawGXckdleHRuA2FlbQIxMAABHWZ-K-q75yDbrZkO4KdlA1ukB5cljqAvOC-K6_EVd9MSZtqMtDmtOfAHtQ_aem_gGg0O24MXxr8VlR-AlBcGw ben bunu verdim sparış istersen bunu al
  14. M

Red Dead Redemption 1 PC Türkçe Yama

korsan da denedim
  15. M

Red Dead Redemption 1 PC Türkçe Yama

ben şimdi denedim bende oldu bu link den
  16. M

Pc ilgili bi sorun yardım eder misiniz

https://www.hepsiburada.com/paugge-vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-entdp1420-pm-HB00000HXYN4 bunu alıyorum suan dedigin bu mu acaba
  17. M

bana link atar mısın direk alabilirim hangisi iyise rica etsem
  18. M

benim attıgım link deki olmaz mı o özeligi acmak icin suan kullandıgım hdm kablosu ekran da yırtılmalar oluyor 144 hz özeligi var ama suan 144 hz alamıyorum 144 hz yapınca ekran yırtılmalar oluyor
  19. M

herkese selam mSI rTX 3060 Gaming z trio 12g 192 Bit gddr6 12 gb ekran kartı ve monitörüm VX2458-C-mhd suan ki kullandıgım hdm kablosunu kullanıyorum g-sync özeligi var ama acılmıyor acaba herhan gibi display port kablosu alsam g-sync özeligi acılır mı display port kablosu ile aşşa daki...
Geri