Arama sonuçları: *

• Users: Attess
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Attess

Arctis nova pro wireless vs cloud Alpha wireless

Sizce hangisi daha iyi aradaki Amerika'dan alacağım nova pro 280 dolar cloud Alpha 150 dolar aradaki 130 dolara değer mi sebepleriyle yazarsanız sevinirim iyi forumlar herkese
  2. Attess

İkinci el ekran kartı satmak

2. El ekran kartı modellerinin hangilerini satması daha kolaydır veya temizse hepsini mı satmak kolaydır?
  3. Attess

İkinci el ekran kartı

Ama galiba herkes aynı fikirde 6900xt aklımda hiç yoktu o zaman bundan bir tane alacağım gibi duruyor herkese fikirleri için teşekkürler başka fikire sahip arkadaşlar geç zaman bile olsa belirtebilir
  4. Attess

İkinci el ekran kartı

Tamam o zaman hocam önerebileceğiniz ikinci el sitesi var mıdır çünkü sahibinden de 15 fiyat bandında çok göremedim zaten idareten alacağım... 1739283988 Birde o fiyatlara 3080 bulunabiliyor 3080 mi 6900xt mı daha iyidir 1440pde
  5. Attess

İkinci el ekran kartı

Hocam 7700xt hakkında ne düşünüyorsunuz sahibinden de 6900xt çok göremedim o fiyatlarda birde satanlarda hep İstanbulda Ankara'da yaşıyorum test edip almak mantıklı gibi ...
  6. Attess

İkinci el ekran kartı

Öncelikle herkese iyi forumlar... R7 9800x3d işlemcim var ve kasamı 5080 alacak şekilde dizdim fakat 5080i Amerika'dan 45000tl ye getirtecekken stokları direk eridi. Stoklar yenilenene kadar da zaman gececektgibi görünüyor. Bundan dolayı en azından Eylül ayına kadar( tekrar Amerika'ya gidene...
  7. Attess

4tb SSD önerisi (yurtdışı)

Herkese iyi forumlar öncelikle. MSI project zero b650m anakartıma gen4 ve 4 TB ssd almak istiyorum çoğu kişi samsun 990 pro önermiş konularda fakat fiyatı biraz tuzlu, crucial p3 e baktım fiyat olarak fena değil diye ama 8-9 ayda bozulanlar olmuş 990 Evo içinde dram yok diyorlar. Acaba 990 pro...
  8. Attess

Bilgisayar parçalarını tek tek test etme

Bahsettiğim şey daha çok mesela flash bios atarken bazı anakartlarda işlemci ve ekran kartına ihtiyaç olmuyor ya onlar olmadan denenebilir mı tarzı bir şeydi
  9. Attess

Peki süre geçtiği için sıkıntı olur mu hocam? 1732968363 Hocam işlemci ve ekran kartı olmadan program nasıl calistiracagim :D
  10. Attess

Merhabalar, öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Ben forumda dolanan genç bir arkadaşınızım ülkenin fiyatları ne olur ne biter bilemediğim için sistemimi aylık paramdan tek tek topluyorum dolayısıyla uzun bir süreç oluyor. Şimdiye kadar anakartımı, ramimi, sıvı soğutmamı ve PSU mu aldım...
  11. Attess

Çözüldü✓ MSI Mag pano M100r sıvı soğutma

Çok sağolun hocam hemen almaya gidiyorum😇
  12. Attess

Hocam eminsiniz değil mi ona göre hemen alacağım da
  13. Attess

Merhaba arkadaşlar, MSI Mag pano m100r kasa aldım sıvı soğutma olarak da arctic 360mm liquid freezer düşündüm fakat bu sıvı soğutma diğerlerinden daha kalın olduğu ve kasa da bı o kadar küçük olduğu için sığar mı bilemedim bilgisi olan bir arkadaş yardım edebilir mi? ( Bazı arkadaşlar diğer...
  14. Attess

Çözüldü✓ Project zero sistem sorunsalı

Tamamdır hocam sağolun ayrıca sisteminiz de çok hoş gözüküyor ellerinize sağlık
  15. Attess

Tamamdır o zaman teşekkür ederim hocam
  16. Attess

Hocam acaba ekran kartını soktuğun yerden PSU bölmesine kadar mezura falan ile ölçüp birde yine soketten cama kadar ölçüp ölçüleri paylaşma imkanınız var mıdır? Ekran kartı 70mm benim
  17. Attess

Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar. Yakın zamanda güzel bir sistem dizmeye başladım ve kablo karmaşasından kurtulmak için project zero sistem kurmaya başladım fakat msi mag pano m100r almayı düşünürken aldığım ekran kartı içine sığar mı emin olamıyorum elimde gigabyte 4080 super aero var...
  18. Attess

MSI MAG CORELIQUID M360 SIVI ISLEMCI SOGUTUCUSU 3.699 TL

Neden alınmaz hocam bundan almayı düşünüyordum çünkü
Geri