Arama sonuçları: *

• Users: BrandonY
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Psu dan Cızırtı sesi geliyor

çok değişik hocam sistem yükteyken sıfır ses, boşken cızırtı.
  2. B

Psu dan Cızırtı sesi geliyor

Yeni hazır sistem topladım, psu dan rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyor. Performans testlerinde herhangi bir sıkıntı yok sistem çok iyi bir şekilde çalışıyor. Bu sesten kurtulmanın yolu var mı?
  3. B

Ryzen 7 8700F ve Rx7700xt Darboğaz Yapar mı?

Aslında daha çok oyun oynayacağım. Acemilik hatası diyelim, bir sene sonra daha güçlü bir işlemci almayı planlıyordum zaten. Hepinize teşekkür ederim.
  4. B

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. 8700f 1400 TL daha ucuzdu, tercih sebeplerimden biri de o oldu.
  5. B

Aslında çok araştırdım, genel sonuçlara göre baktığım her video ve internet sayfasında 8700f daha güçlü gözüküyordu/daha iyi puan alıyordu. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  6. B

Yardım Asus Tuf Vg249Q3A vs Msi Mag 256F

teşekkür ederim msi ı daha iyi buldunuz o haldee
  7. B

Yardım Asus Tuf Vg249Q3A vs Msi Mag 256F

Herkese iyi akşamlar bu bir haftadır amd sistem için monitör bakıp duruyorum. Son olarak bu iki monitörden birini alacağım. Msi daha iyi gibi durmasına rağmen, Asus da freesync premium olması aklımı karıştırıyor. Sizce hangisini almalıyım. YARDIM EDİN...
  8. B

Amd Sistem İçin Monitör Tavsiyesi

Herkese iyi forumlar, Rx7700xt ve 8700f Am5 bir sistem topladım bu sistem için 6000 TL'ye kadar f/p bir monitör arıyorum. Çok araştırdım fakat karar veremedim benim seçtiklerimden veya sizin önerilerinizden mantıklı olan bir monitörü almak istiyorum...
  9. B

Herkese iyi akşamlar, iki gün önce bir sistem toplayıp sipariş verdim. Sistemim dar boğaz yapar mı diye merak ediyorum. Anakart-GIGABYTE A620M H 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP mATX Anakart İşlemci-AMD Ryzen 7 8700F 4.1 GHz 16MB Önbellek 8 Çekirdek AM5 RAM- 2x Kingston 16GB(1x16) Beast...
Geri