Arama sonuçları: *

• Users: cege
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Arkadaşlar ryzen 5 7600 ve rtx5060ti kasa yorumlarınızı bekliyorum

https://www.incehesap.com/oblivion-oem-paket-fiyati-62946/?hsu=2491149,2491152,2491155,2527244,2491161,2491164,2491167 dostlar link bu. ddr5 bir sistem ramlari 2x16 ya yükselttiğimde 5.5k daha koyuyor yani 53k civarına geliyor. fakat ürünlerin markalarını bilmiyorum. bilmediğim markalar...
  2. C

Süperonline bağlantı problemi

ben herşeyi denedim. sonuç yok. fakat şuanda bir yol daha buldum. yarın test edeceğim haber veririm. yol şöyle öncelikle modem arayüzüne gir. ayarlar kısmında bir yerde WAN sekmesini bul. bu wan sekmesinde senin ip adresin gözükecek. 10xxx veya 100xxx ile başlıyorsa. internetten whats my ip...
  3. C

Süperonline bağlantı problemi

kardeşim geçmiş olsun. benim paylaştığımı oku anlarsın aynı sorun bende de var günlerdir uğraşıyorum
  4. C

Yardım Türkcell Fiber'de UDP/NAT sorunu: online oyunlara bağlanamıyorum

az önce tekrardan bir test yaptım. kasalı ve laptop pc imde no port sayısı 1700 küsürdü. macbooktan bu kontrolu yaptığımda bu sayının yaklaşık 81000 olduğunu gözlemledim. macos dan çok anlamıyorum fakat eklemek istedim.
  5. C

evet yaptım. etkisi olmadı 1760214149 ayrıca eklemek isterim, DMZ açıp test etmek istemiyorum.
  6. C

Selamlar arkadaşlar, Yaklaşık birkaç haftadır özellikle çevrimiçi oyunlarda çok sinir bozucu bir sorunla uğraşıyorum ve artık %99 ihtimalle problemin Türkcell tarafında olduğunu düşünüyorum. Bunu paylaşmamın sebebi, aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar var mı diye görmek. Sorunun Özeti...
  7. C

HP VİCTUS 15 ALINIR MI?

Benden 1 sene sonra arkadaşım victus 16 aldı. benimki 15. aramızdaki tek fark benim işlemcim i7 13700h onunki ryzen 7xxx idi. fakat onda ne kasada problemler yaşandı. ne ekranı benimki kadar kötü değil. ayrıca 16 nın pili normal kullanımda saatlerce gidebiliyorken 15 te bu süre çok daha kısa...
  8. C

2-3k sessiz %100 klavye önerisi

Dostlar merhaba 8 yıllık klavyem sonunda ömrünün sonuna geldi. uzun ömürlü kablolu bütçeli bir klavye arıyorum. blue switch beni çok yordu. sessiz ve mekanik olsun istiyorum fakat klavye konusunda hiçbir bilgim yok. 2-3k civarlarında olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
  9. C

HP VİCTUS 15 ALINIR MI?

bende var bu laptop. tek fark benimkinin işlemcisi i7 13700h. durum rezalet asla tavsiye etmiyorum. sıcaklık değerleri çok yüksek bilgisayarın soğutması gücüne yetmiyor. ayrıca hp servisle uğraşmak ayrı bir dert. 2 belki 3 yıl oldu alalı fakat pil bile ömrünü doldurmuş durumda. tam şarj 1 buçuk...
  10. C

Sessiz switch mekanik klavye önerisi.

Dostlar merhaba 8 yıllık klavyem sonunda ömrünün sonuna geldi. uzun ömürlü kablolu bütçeli bir klavye arıyorum. blue switch beni çok yordu. sessiz ve mekanik olsun istiyorum fakat klavye konusunda hiçbir bilgim yok. 2 3 4k civarlarında olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyorum.
  11. C

24.717 ALMAK MANTIK LIMI?

4060 almak bence hata onun yerine rx 6750xt tercih edebilirsin performans olarak çok fark var
  12. C

Yardım Isı değerleri normalmi

bende de 4050 ve i7 13700h li hp victus var masaustu 65 derece yük altında 100 bende olmuyor sende de olmaz :D
  13. C

2500 tl bütçem var klavye ve mikrofon önerisi

arkadaşlar merhaba. 2500 tl ile hem mikrofon hemde klavye istiyorum özellikle mikrofonumun kaliteli olmasına özen gösteriyorum bu fiyata en iyi neler alınabilir. şuanki kullandığım klavye...
Geri