Arama sonuçları: *

• Users: Vortexxx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI AM5 anakartı nasıl?

Herkese merhaba. Kendime bilgisayar topluyorum. Ekran kartımı ASUS TUF RTX 4080s aldım. İşlemci de R7 9800x3D ama anakartta kara veremedim. Biraz araştırdım şu analartı beğendim: MSI MAG X870 Tomahawk Wi-Fi AM5. Bu anakart iyi mi? Bir kusuru var mı? Benim uzun götürür mü veya bu fiyatta bu...
  2. V

Ekran kartı proart ekran kartı

Herkese merhaba kendime sistem topluyorum ekran kartını 4080 SUPER alacağım ama kafamda şöyle bir soru var benim alacağım ekran kartı ASUS PROART adı PROART olunca TUF veya ROG serisi ile performans değişikliği oluyor mu sistem oyun için olacak.
  3. V

Sisteme monitör tavsiyesi

Kavisli olursa daha iyi olur belki ileride 3 monitöre geçeblirim bir şey daha sorucam 3 monitörü displayport ile bağlıya bilir miyim sisteme bir sıkıntı çıkar mı
  4. V

Sisteme monitör tavsiyesi

Merhaba kendime sistem alacağım sistemde Ekran Kartı: RTX 4080 SUPER İşlemci: ryzen 7 7800x3d Anakart: Asus TUF Gaming A620M-plus AM5 mATX Ram: CORSAİR Vengeance DDR5 2x16 6000MHz SSD: kingston NV2 1TB NVMe PCIE 4.0 Okuma 3500MB yazma 2100MB PSU:Hydro K 850 W 80+Bronze Sistemde bir kusur var mı...
Geri