Arama sonuçları: *

• Users: Ropy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ropy

Yardım Sıvı soğutma düşünüyorum ama AM5 de hangisi en performanslı?

DeepCool LS520 kullanıyorum. LS720 hali 3 fanlı hali sanırsam arada teknik bir fark yoksa işlemcimin %100'de bile neredeyse ısındığını görmedim. Bence alabilirsin.
  2. Ropy

XG2431 vs AW2523HF vs XG259QNS

Selamlar, sizinde görüşlerinizi çok merak ediyorum, günlerdir bu konu üstüne düşünüyorum ve bir sonuca varamadım hala. Monitör almayı düşünüyorum daha çok FPS oyunları Valorant, CS2, Arena Breakout: Infinite gibi oyunlar oynuyorum bunların yanında arada sırada League of Legends, FC25 gibi...
  3. Ropy

Monster klavye alınır mı

Güzel bir klavye gibi duruyor tuşları erken bozulmuyorsa alınabilir, bilek desteği güzel bir şey fakat deri olanları daha rahat. Monster'ın daha önceden Gamepad'ini kullanmıştım (2 yıl sonunda bozulmuştu) malzeme kalitesi düşüktü ama performans olarak ürünleri iyi. Yakın fiyatlarda başka klavye...
  4. Ropy

Mavi Ekran TPM.sys mavi ekran hatası

Biraz baktım internette insanlar TPM 2.0 açtıktan sonra arada sırada olsa da Bitlocker ile karşılaşmışlar sanırsam normal bir durum bu. Benim hatam ile bir ilgisi yok diye umuyorum, dediğim gibi bir sorun olursa yazacağım.
  5. Ropy

Şu anda EXPO profili açık 6000mhz kullanıyorum bir böyle deneyeyim tekrar yaşarsam EXPO'yu kapatıcam tekrar ederse zaten servis yolu görünecek buraya da güncelleme yaparım. İnternetten baktığımda sorun PSU deniliyor sizde öyle diyorsunuz sorunun tekrar etmesi halinde PSU yu kontrole...
  6. Ropy

Ekran kartı konusunda driverları baştan kurma yükleme hepsini yaptım hatta işlemcinin dahili kartının driverlarını bile yükledim ve her oyunu rtx2060 ile çalıştırıyorum işlemci dahili kartıyla çalışmıyor yani ekran kartım alalı bir 5 yıl oldu onun dışında tüm parçalar bu yıl nisan ayında alındı...
  7. Ropy

BIOS güncelledim fakat donma hatasıyla dediğim gibi bir süredir karşılaşmıyorum, tpm.sys hatasınıda bir kere yaşadım konuyu açtığımdan beri güncellemeden öncede yaşamadım tekrar fakat bilgisayar bazen garip şeyler yapıyor anlam veremediğim mesela bios update'ten sonra bitlocker anahtarı sordu...
  8. Ropy

PSU ile ilgili olduğunu mavi ekrandan mı yoksa kernel power 41 63 hatasından dolayı mı olduğunu düşünüyorsunuz?
  9. Ropy

Selamlar, bugün League of Legends karakter seçim ekranındayken mavi ekran hatası aldım. Neden olduğunu Minidump dosyasına baktığımda ben anlayamadım daha bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Bilgisayarda daha önceden FC25 oynarken bilgisayar ekranı tamamen donuyor hiçbir...
Geri