Arama sonuçları: *

• Users: onedayyy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

1000 TL altı gaming kulaklık önerisi.

Sanırım bende onu alıcam teşekkür ederim.
  2. O

Ne zamandır kullanıyorsun? Mikrofonu iyi mi ?
  3. O

Ona baktım fakat o kadar bütçe çıkmıyor. Fujine para çıkmaz.. 1731586510 Havit Gamenote H2002P ile arasında çok fark yoksa Gamenote fuxi-h3 ya da gamepower mihawk alıcam kullanan varmı bu modelleri?
  4. O

Hayır bakmadım genellikle bunlar öneriliyor diye bunlara baktım. Deneyimini paylaşır mısın ona göre bende karar vereceğim
  5. O

Arkadaşlar 1000 TL altı ses kasabileceğim gaming kulaklık arıyorum 5 model arasında kaldım. -Gamepower Mihawk -Havit Gamenote h2002P -Havit Gamenote h2002D -Havit Gamenote Fuxi-h3 -Pusat 7.1 Surround Lite RGB Bu 5 model arasında kaldım sanırım bunlardan birini alicam gönlüm gamepowerdan yana...
  6. O

Pusat 7.1 Surround Lite RGB alınır mı?

Dostum Gamepower Mihawk almaya karar verdim o iyi midir? sence ?
  7. O

Gamepower Jin içime sinmedi. Ben akşam sipariş vermeyi planlıyordum. Rampage Rogue nasıl acaba ?
  8. O

Kaldırılmış sanırım bulamıyorum linki varmı ?
  9. O

Normalde Gamepower Raijin alıcaktım 999 TL idi fakat fiyatı artmış sanırım. Havit içinde önceki kulaklığım Havit Gamenote 2230D idi 5 ay olmadan sol tarafı kırıldı. O yüzden Havit almak istemiyorum başka öneriniz varmı ?
  10. O

Başlıkta yazdığım gibi Pusat 7.1 Surround Lite alınır mı ? başka hangi markaları önerirsiniz ?
  11. O

Gaming kulaklık kaç watt tüketir

Bu konuda pek bir bilgim yok o yüzden buraya yazmak istedim. PSU için bütçem yok şu anlık. zaten ileride laptop alicam idareten alıyorum.
  12. O

Normalde bende bakmam ama İnternette Max 100 watt yazısını görünce bir şüpheye düştüm bu sefer bile bile alırsam param boşa da gidebilir. O yüzden sormak istedim. Sistemim düşük bir sistem zaten sadece kulaklık için yeter mi bilmiyorum. 1730787505 Teşekkürler.
  13. O

Monster pusat 7.1 surround lite gaming kulaklık alıcaktım sizce fazla güç tüketir mi ?
  14. O

Selam arkadaşlar, ben yeni Gaming kulaklık alacaktım fakat sistemim 300W. 275W kullanılıyor. Alacağım kulaklık Max 100W güç tüketiyormuş. Bir sıkıntı yaratır mı?
Geri