Arama sonuçları: *

• Users: Giray4323
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

9060 xt + 7500f nasıl sistemde uygunsuzluk varmı

Alına bilir sadece soğutucu değiştir stok soğutucudan çekir farkı yok 120mm olan alırsan rahat edersin
  2. G

MSI PRO A620M-B için wifi kartı önerisisi

MSI PRO A620M-B için wifi kartı önerisisi
  3. G

Segotep Wind Clear T2 İşlemci Soğutucu

teşşekkürler
  4. G

Segotep Wind Clear T2 İşlemci Soğutucu

Segotep Wind Clear T2 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://share.google/jCNmzfkCst7TADxXp Ryzen 5 7500f için alınır mı? yeterli gelirmi
  5. G

Yardım Steam keyimi nerden satabilirim ?

İtem satış veya hesap.comdan satabilirsin
  6. G

Valorant sürekli fsp sorunu

1 2 ay içinde alıcam
  7. G

dediğini denedim gene olmadı bence ısıdan dolayı oluyor oyuzden denemeyi bırakıcam valo yerine cs den devam edicem
  8. G

İlk başta bende oyle düşünmüş ama internette ayni sistem özellikleriyle inceleme videolarında bakınca oylr nir sorun olmadığını gördüm
  9. G

occtden yi denicem şimdi 1773604047 testi yaptım 10 dk boyunca max ısı 82 derece oldu
  10. G

Yardım Steam keyimi nerden satabilirim ?

Bana hediye edinmisin oynamak istiyorum fakat alcak param yok ama satıcam dersen item satış veya hesap.com dan satabilirsin
  11. G

Bu sistem ne kadar eder

Dur toplamam tek tak 1773601354 Bence bu sistem 19 edebilir ama gaming general gibi yerlerde indirim oluyor hazır sistemlerde ordan aynı fiyata veya daha yakına daha iyisini bulursun
  12. G

Yardım Yeni kasamda sürekli sorunlar yaşıyorum

Eğer devam ederse şunları dene 1️⃣ CrystalDiskInfo ile SSD sağlığına bak 2️⃣ BIOS güncelle 3️⃣ EXPO kapat test et 4️⃣ AMD chipset driver kur 5️⃣ PSU markasını kontrol et 1773600823 Çok kalitesizse %60 bencede psu ama format ve driver kurulumu ile geçer bigi geliyor
  13. G

Bilgisayarı alalı ne kadar oldu
  14. G

Çok ama çok düşük bir ihtimal boyle parçada olması eğer parçada varsa ya ram dir yada ssd
  15. G

Bu sistem ne kadar eder

Oyle yazmışlar yukarda
  16. G

Bu sistem ne kadar eder

Almanı çok önermem sıfır olarak 23 se max 18k filan etmesi lazım 2. Elden ama birax daha bütçen varsa farklı bakmanı öneririm
  17. G

Aynı sistem nerdeyse bende var sadece alakart modem farklı temiz format at flaşla attıktan sonra bilgisayardaki herşeyin sürücünün yükle ve güncelle düzelmesi lazım
  18. G

Tamamdır ya 2 saate yada yarın bakar cevap yazarım teşekkür edetim
  19. G

Bakamadım ama stok fan var 1 2 ay içinde 120 mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum ısından olsa cs Dede olmazmıydı
  20. G

Valorant oynarken habire fps drop yiyorum sistemin eski de değil geçen yaz aldım özellikleri: AMD Ryzen 5 7500F RX9060XT 16Gb 16gb DDR 5 ram 5600 mhz Napmam lazım acil soylermisiniz diğer hicbir oyunda olmuyor sadece valoda oluyor
Geri