Arama sonuçları: *

• Users: Utrab
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

Ekran Kartı Darboğazlığı

Yok testleri yaptım sorunsuz stabil çalışıyor :D 1731078474 yeni gelen turbo boost özelliği ile %30-40 arası çalışıyor, onu kapayınca kullanım %20-30 arası gidip geliyo
  2. U

Ekran Kartı Darboğazlığı

Sorunu bende tam anlayamadım ekran kartına overclock yapılı 3ghz üstü çalışıyo stabil zaten, oyun optimizasyon sıkıntısı diye düşünüyorum işlemcideki yeni gelen turbo boost özelliğinden dolayı mı diye de düşünmüştüm onu kapıyıp bir daha denedim aynı sorunu yine yaşadım. Bunların dışında aklıma...
  3. U

Ekran Kartı Darboğazlığı

dlaa ve dlss olmayınca fxaa denedim onda da değerlerin hepsi aynı kaldı, dikey eşitleme zaten kapalı :(
  4. U

Ekran Kartı Darboğazlığı

ilk başta dlaada kullanıyordum, dlss deniyim dedim 5fps daha yüksek aldım ama kullanım değişmedi 1731076538 evet ama 3-5 fps değiştiriyor ve kullanım yine aynı kalıyor
  5. U

Ekran Kartı Darboğazlığı

Zaten 70-80fps alıyorum max ayarlarla da ama ekran kartının neden %100 olmadığını çözemedim. :(
  6. U

Ekran Kartı Darboğazlığı

Pcdeki sorun ekran kartım %100 çalışmıyor. Bu sorunu şu ana kadar sadece 2 oyunda yaşadım 1. si Hogwarts Legacy 2. Enshrouded. İşlemcim 7800x3d ekran kartım 4070 ti, ısıda herhangi bir sorun yok ikisi de 60 derecede çalışıyor motherboardum iyi (x670), ramlerim iyi 32 gb 6000mhz cl30, bios...
Geri