Arama sonuçları: *

• Users: Bugrasakin01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Yardım Dark 4lü fan seti + kontrolcü alınır mı

n11de ki yorumları gayet iyi gözüküyor ayrıca marka olarak kule tipi soğutcusunu aldım çok memnunum marka sağlam :)
  2. B

Öneri Kablosuz kulaklık önerisi

valla bana da ya kablolu kablosuz farketmez cloud 3 ün 2 halinin de fiyatları çok fırlayınca canım sıkkın :(
  3. B

Yardım PCKOLİK ürünü göndermiyor

3 3,5 falan cloud 3 bakıyordum aslında kablosuz olan onun fiyatı uçtu gitti
  4. B

ben direkt sana sormuştum aslında ama teşekkür ederim orada bakmıyorlar
  5. B

Comnet Hakkında Konuşuyoruz

Türktelekomun fahiş fiyatları uygulamaya başladığı dönemler bir süre kullandığım marka çok kötü denilebilir yerine turknete geçtim fiyatı da sabitledim keşke en başında turknete geçseymişim :)
  6. B

Bu arada bende kulaklık arıyorum da bulamadım bu biraz bütçe olarak şimdilik zorlar beni de daha uygun ne önerirsin varmı bildiğin bir şeyler?
  7. B

17 Bin TL ekran kartsız sistem

buna hemen hemen benzer sistem topladım yeni, kesinlikle bekle ve tek tek al uygun olarak kasım indirimlerini kaçırmışsın ama olsun Benimde bu şekilde ve şu anda kullanıyorum en iyisi diyebilirim 1733850559 fiyatlarıyla ve nerden aldığımı da yazdım bu da sana kıyağım olsun hahaah çok...
  8. B

yanlış anlama kişiye göre değişir de limitte sıkıntı yaşamıyorum sürekli akış olduğu için ve puan %100 olunca :)
  9. B

Yeni sistem toplarken bu siteden parça almak çok baktım da site içeriği falan olsun hiç tatmin etmedi ne kadar sağlamlar tartışılır ayrıca mümkün olduğunca farklı sitelerden aldım. para taksit taksit yatar dostum önce çıkmıştı şimdi giriyor sıfır gör orayı limitini yükselt devam :)
  10. B

Ez Debug CPU DRAM Hatası - PC Görüntü Gelmiyor

-işlemci anakart uyumluluğu arasında sıkıntı olabilir flasback ile cpu ve ram takılı olmadan bios güncelle -ram'leri tekrar kontrol et veya tek bir ram tak -psu güç kablolarını kontrol et -işlemci soğutucuyu çok sıkı montaj yaptıysan ondan olabilir düşük ihtimal ama -söküp cpu'nun doğru mu...
  11. B

Bilgisayar kulaklık Önerisi

dün biraz inceleme vidolarına falan baktım ses izalasyonu kötüymüş sanırım yalıtımı yani onun dışında bende beğendim kablolusuna da baktım da o biraz kafamı karıştırdı acelem yok zaten genel olarak biraz daha kullanıp belirtirseniz çok mükemmel olur bende bu zaman da inidirmleri vs. kovalarım :D
  12. B

Nerede acaba bir yardımcı olsanız bakayım kablolu yazdım ama fiyatı uygun kalitesi iyiyse kablosuz da alınır tabikii
  13. B

o zaman cloud 3'ün ben kablolusunu demiştim sizde kablosuzunu almışsınız gelince sizden ricam tekrar dönüş yapar mısınız? bu arada başka önerebileceğiniz kulaklık varmıdır araştırma yapayım biraz
  14. B

kablolu kablosuz fark eder mi? kullanım kolaylığı dışında kablosuz alınca sonuçta kafama takıp gezmeyeceğim de birde bunu gördüm sizce nasıldır https://www.trendyol.com/logitech/g-g432-dts-7-1-surround-ses-kablolu-siyah-oyuncu-kulakligi-981-000770-p-6530968?boutiqueId=61&merchantId=220053
  15. B

evet görüntü olarak ben ikisini de biraz beğenmedim açık konuşmak gerek acaba piyasa da farklı ne vardır veya forumda kim ne kullanır ne kadar tavsiye eder bunu merak ettim
  16. B

🔥İndirim MSİ MAG 27'' 4600 TL GÜZEL FİYAT

Ben aldım kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim fiyat olarakta iyi kalite olarakta zaten şu an ki fiyatı 7.250tl olmuş indirimde iken 2k olanı da alınabilirdi ama indirimlisi 7bin civarıydı fazla bütçe olmayınca mecbur bunu aldım öyle fazla oyun için kullanmadığımdan bu benim işimi çok çok iyi görür
  17. B

Arkadaşlar herkese selam bütçem net olmamakla birlikte 2 3 bin diyebilirim kulaküstü kulaklık arıyorum ve hiçbir bilgim yok hangisi iyidir falan kablolu ve mikrofonlu olursa çok iyi olur biraz bakındım herkes cloud 3 veya razer blackshark v2x demiş ama yine de size sormak istedim.
  18. B

Windows etkinleştir ?

jetlisans veya sağlamlisanstan al 200 300tl bir lisans etkinleştir kanka keyfine bak :)
  19. B

Zoko amiral kasası sistemime uyar mı

Dostum bende zoko amiral, dark maxima ve Raijintek ponos ultra ms4 kasalarında kalmıştım raijintek olanı aldım ama tabikii zoko olurdu fiyat farkı biraz var aralarında pişman olmadım ama alınır kesinlikle
  20. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

4060 ti aldım bile bütçem sınırlıydı bu da iyi işler çıkarır
Geri