Arama sonuçları: *

1. XAcn Developer

Öneri Tor ağında site açma rehberi (Android, Windows, Linux)

# Giriş Selamlar arkadaşlar, bugün sizlere **Android, Windows ve Linux** işletim sistemleri için **Tor ağında site kurma rehberi** hazırladım. Umarım hoşunuza gider! 😊 --- ## 📱 Android Cihazlar İçin Kurulum (Termux) Öncelikle Android'den adımımızı atalım! Android için bir **web...
  2. XAcn Developer

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Hocam indirin indirin deneyin bende şu an: deepseek-coder, gemma2 , llama3.1, llama3.2, qwen2.5-coder, deepseek-r1 ve Mistral var
  3. XAcn Developer

32B ve 14B
  4. XAcn Developer

Hayır. 1738158228 Hangi modeli indirdiniz?
  5. XAcn Developer

Allah Allah! Ne farkı var acaba? 1738155570 Intel Graphics kullanıyorum :D tabii ki yok! 1738155598 Hiç bir kural yok, indir tepe tepe kullan. 1738155642 İstediğin her şey sen en iyisi daha kaliteli istiyorsan 32b parametreli sürümünü indir.
  6. XAcn Developer

Az önce bende izledim :D İnternetsiz ve sadece sana özel olması
  7. XAcn Developer

Çok uğraşmadım. Eğer denemek istiyorsan kendi sitesinde deneyebilirsin. Hatırlama özelliği var.
  8. XAcn Developer

Evet bütün moddelleri açık kaynak.
  9. XAcn Developer

Eğer kendi bilgisayarına kurarsan çevrimdışı.
  10. XAcn Developer

7 milyar patametreye sahip model 4gb eğer 32gb ram varsa 70 milyar parametreye sahip 43gblik modeli yükle
  11. XAcn Developer

tabii ki çevrimdışı sonuç olarak modeli bilgisayarına kuruyorsun ve çalıştırıyorsun
  12. XAcn Developer

Fake hesapta girmeyin direk yükleyin :D bu arada bir şey satmıyorlar proje fullllllll açık kaynak kodlu tüm modellere bebek gibi erişimimiz var
  13. XAcn Developer

Keşke 70 milyarlık kursaydın. Benimkide 7 milyarlık yarım yamalak türkçe konuşuyor :D
  14. XAcn Developer

70 milyar parametreye sahip deepseek-r1 ya da en az 16 milyar parametreye sahip deepseek v2 https://ollama.com/library/deepseek-v2 Deepseek v3 şu an 671 milyar parametreye sahip. Nasa pc varsa kullanırsın. Test etmek için: https://deepseek.com
  15. XAcn Developer

Hocam bu modeli direk kendi bilgisayarınıza indiriyorsunuz ve eğer 16gb'lik bir RAM'e sahipseniz 7 milyar parametreli model webden daha hızlı çalışır+internet olmadanda kullanabilirsiniz üstüne kodlama vb. konulardada eğitebilirsiniz. 1738007597 Anlıyor ama yarım yamalak konuşuyor. En iyi...
  16. XAcn Developer

Model değil! Arayüz, YouTube'da eğitim videoları var bakabilirsiniz :D
  17. XAcn Developer

Selam arkadaşlar, ben Ollama'da model indirmek için sabah bilgisayarı açtım, baktım karşıma Deepseek-r1 çıktı. Aman Allah'ım dedim hemen modelin 7B parametreye sahip bir modelini indirdim. Sizlerede bu makalede Deepseek-r1 ve diğer deepseek modellerini nasıl bilgisayarınıza kurup tamamen lokal...
  18. XAcn Developer

Capcut filigran kaldırma

Happy kullan
  19. XAcn Developer

Davutlu köyünün Google maps bilgisi neden böyle?

🤔 Özel mesaj yoluyla tehtid edenler?
Geri