Arama sonuçları: *

1. M

Bu sistemle Darboğaz yermiyim bunu nasıl kontrol edebilirim

yani hocam şuan her oyunu oynuyorum ama en çok oynadığım ve oynamak istediğim oyun codu oynayamıyorum. bütün oyunlarda fps değerlerim gpu cpu kullanım değerlerim normalken cod girdiğim anda gpu dalgalanmaya başlıyor. Yani %90 la başlıyorsa %5 %10 %3 lere kadar düşüp çıkıp bir daha düşüyor ve bu...
  2. M

yok hocam elimde ağır diyebileceğim sadece witcher 3 falan var, witcher 3 extreme 1920x1080 ayarlarda 85 90fps sabit verdi monitörüm biraz kötü daha fazla kaliteye zorlayamıyorum sadece.
  3. M

hocam cooler master sıvı soğutması var 240mm zaten ısınma problemi yaşamıyorum oyunlarda extreme ayarlarda bile 50 dereceyi geçmiyor ne gpu ne cpu yaşadık desem cooler master hyper 212 kule soğutmamda var 1731833227 sistemim alındı hocam şuan kullanıyorum ama yarın bir gün update yaparsam...
  4. M

arkadaşlar iyi günler dilerim herkese. Sistemim şu şekilde. Bu halde herhangi bir dar boğaz yermiyim yersem eğer hangisinde sorun yaşarım ve dar boğazı oc ile düzeltebiliyor muyum. rx7800xt gpu ryzen7 5700x 3.6ghz cpu corsair 3600mhz 32gb ram asusb550 m-a wifii anakart eskiden kalma bronze...
  5. M

Yardım Warzone maça giremiyorum

bende fps problemi yüzünden oyunu oynayamıyorum HQ ekranında fps 250 300 oyuna tıkladığım anda fps 3 e sabitleniyor gpu cpu kullanımı düşüyor bütün sistem kafayı yiyiyor sadece bu oyuna girerken oluyor. Hatalarla dolu bir cod insanın çıldırası geliyor gerçekten
  6. M

7800xt ile zorluk çekiyorum yardım edin

hocam aklınıza ne gelebiliyorsa denedim. Oyun grafik ayarları şuan extreme oğlu extreme de ama monitörümden dolayı belki tam kalite vermiyor olabilir 1920x1080 asus vg248qe marka kullanıyorum ama sorun şu ki ekran kartı stabil değerde çalışmıyor sabit %60 %40 da falan kalsa haklısınız derim ama...
  7. M

hocam sadece coda girerken bu sorunu yaşıyorum bu gördüğün parçaların tamamı 1.5 yıl içinde alınmış parçalar sadece ekran kartını alalı 3 hafta oldu. Bios update yapmadığım için bir sorun olsa tüm oyunlarda olmaz mı? yani bu kadarını beklemiyorum ne kadar video izliyorsam adamlar takır takır 160...
  8. M

arkadaşlar 1660ti ekran kartım varken artık yetmediğini düşünerek 7800xt aldım ama gelin görünki en çok oynamak istediğim oyun call of duty hiçbir şekilde oynayamıyorum. Yalvarırım artık biri yardım etsin ne olduğuna dair zerre fikrim yok sistemim bu görselleri koyuyorum. Oyun menüsünde ve pc de...
  9. M

ASUS TUF RadeonRX7800 XTGDDR6 Ekran Kartı gpu kullanımı sabit değil yardım edin

Arkadaşlar iyi hafta sonları herkese yardımınıza ihtiyacım var. Bilgisayar parçalarım bunlar, bunların yanında corsair marka 3600mhz 32gb ram kullanıyorum. Kasamda ana parçaların tamamı değişti ama m2 hdd ve powerı uzun süredir değiştirmiyorum. Tüm oyunlarda Sabit %95 100 çalışan gpu en sevdiğim...
Geri