Arama sonuçları: *

• Users: CasualPlayer
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

❌İndirim Bitti! NEXT 55 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 19.499₺ )⚡️

Ses profilini degistirdiyseniz ondan dolayi olabilir. Ses ayarlarindan profili "standart" yapip bir iki alttaki "dolby atmos" ayarini da kapatirsaniz standart bir ses alırsınız
  2. C

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar merhaba. 65lik modeli kullanıyorum birkaç gündür. Hem dizi, youtube, anime vb. için kullandım hem de pcyi bağlayıp 4K 60fps oyun oynamak için, gayet memnunum. Tek bir şikayetim var, TV uykuya girdikten sonra veya kendim kapattiktan sonra tekrar açtığım zaman uygulamalar en başta aşırı...
  3. C

Hocam benim ürün hala kurulmadi, yasadigim yerdeki servis biraz yavas sanirim. O yüzden ölcemeyecegim maalesef, baska arkadaslar yardimci olur umarim.
  4. C

Bu süreleri gördükçe bizim burdaki servise iyice kuruluyorum ya 😅 Küçük yer diye mi bilmiyorum, benim tv Perşembe 13:00 civari geldi, direkt kayıt açtırdım ama servis en son "en iyi ihtimalle cumartesi geliriz" dedi :( Bir de servis bana kendi de ulaşmadı, cuma günü ben servisi bulup aradım :(
  5. C

Arkadaşlar benim tv de dağıtıma çıktı da, 4k'da 60fps'i düzgün verecek kaliteli bir HDMI kablo öneriniz var mı? 8 metre veya daha uzun olmasi lazım, kasayı bağlayıp single player oyunlar oynayacağım.
  6. C

Televizyon ihtiyacım vardı satın aldım, paylaşım için teşekkürler. Yalnız daha önce hiç televizyon almamıştım, bunların kurulumu nasıl oluyor? Kargoyu servis mi getirip kuruyor? Veya servis kargodan sonra ayrıca gelip mi kuruyor? Benim servisi aramama gerek var mı yoksa onlar kendi kendilerine...
  7. C

🔥İndirim Kamp Masa ve Sandalyelerinde 2. Ürün 1₺

İyi bir fırsat mıydı emin değilim ama lazım olur diye 2 tane XL olandan aldim, kupon ile 1300tlye geldi, pesin fiyatina 3 taksit. Paylasim icin teşekkürler.
  8. C

❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Çok teşekkürler. 4K olanın yeni versiyonu var gördüğüm kadarıyla, ama o da eskisinden daha pahalı tabi.
  9. C

❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Arkadaşlar 4K olan versiyon (G80SD) stoklarda var mı? Öğrenci olmadığım için bakamıyorum ama eger varsa bir arkadastan rica edip alacağım
  10. C

🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

Daha önce bu siteden X20 ve D10 almıştım, onlara kıyasla şuan X10'un fiyatı bayağı iyiymiş, bir tane sipariş ettim. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Elimde şuan EasySMX X20, D10 ve Fantech EOS Pro var, iyiden kötüye sıralamam şu şekilde: 1. X20 (bence her şeyiyle çok iyi) 2. D10 (RT ve LT...
  11. C

Çözüldü✓ SERI TARAYICI ONERISI!

Standart bir şey olsun dersen Firefox. Çok sık güncelleme alması, arada bir şeylerin değişmesi veya bozulması sorun olmaz diyorsan da Zen Browser.
  12. C

Yardım Türknet Bazı Sitelere Giremiyorum

Aynı problem bende de var. Bu sabah birkaç kez internet kesildi ve kesildiğine dair sms ve mail de geldi turknetten. Modem aç kapa yapınca düzeldi ama bahsedilen "bazı sitelere girmeme / yavaş girme" problemi ortaya çıktı. Daha önce aynısını Netspeed'te yaşamıştım ve 1-2 ay boyunca...
  13. C

Çözüldü✓ 1 saat sonra sipariş vericem yorum lütfen (9900x + 4080s)

SSD'yi biraz sizin uyariniz biraz da sans ile iyi secmisim o zaman, SSD'de "onbellek", "DRAM" gibi kavramlardan haberdar degildim. Onerileriniz ve yorumlariniz icin tekrardan cok tesekkur ederim 🙏
  14. C

Arkadaslar dun gece en son su sekilde siparis verdim: Yardimlariniz icin tesekkur ederim.
  15. C

Çözüldü✓ Hazır sistem beklemek vs kendim toplamak (60-80k bütçe)

@Tutar3727 @Kaan218 Daha fazla sabredemeyip dün gece gamegarajdan sistem sipariş verdim. En son bu konuda yardımcı oldular: https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-saat-sonra-siparis-vericem-yorum-lutfen-9900x-4080s.1037609/ Sistem (biraz pahalı olsa da) şu şekilde: Belki en optimal secim...
  16. C

Hocam bu model suan cok F/P kaliyor acikcasi diger seceneklere gore, sirf marka icin daha cok para veresim gelmedi. Palit'in bu modeli icin de sogutmasi falan iyi demisler genel olarak. Yine de somut bir problem biliyorsaniz tekrar dusunebilirim tabi. Hocam bir sey paylastiysaniz gozukmuyor...
  17. C

hocam rica etsem sitedeki seceneklerden mantikli olan bir tanesini soyleyebilir misiniz? Cok farkedecekse cikabilirim fakat kendim toplama isine pek sicak bakmiyorum acikcasi.
  18. C

yorumlariniz icin tesekkur ederim, mumkunse sitede var olan anakart ve sivi sogutma seceneklerinden tavsiyede bulunabilir misiniz? disardan alip takmaya useniyorum acikcasi :(
  19. C

anakarttan pek anlamiyorum ama seceneklere kabaca bir bakinca anlamli bir degisiklik icin en az 8500TL arttirmak gerekiyordu, o da gereksiz gibi hissettirdi acikcasi. Ama eger herkes mutlaka degistir derse degistirebilirim. Keskin bir limitim yok ama cok da lükse kaçsın istemiyorum. 85e kadar...
Geri