Arama sonuçları: *

• Users: firta
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

BIGBIGWON GALE HALL KOLU BAZZITE LINUX'TA ÇALIŞIR MI

Yakın zamanda BBW GALE HALL kolu alacağım ve bilgisayarıma dual boot olarak bazzite linux kuracağım. Ancak BBW GALE HALL çalışır mı bilmiyorum ve reddit kullanıcıları arasında bunu deneyende olmamış sanırım, herhangi bir konu bulamadım. Aranızda bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. F

RX 7700 XT DRIVER VALORANTTA ÇÖKÜYOR

RX 7700 XT R5 7500f 32gb ramli bilgisayarım valoranta girince ilk 40 fps aldı omdam somra biraz daha zorlayınca driver crash yedim. Valoranta girdiğimde devamlı usb portları yerinden çıkıp geri geliyor. Driver güncelledim 900 fps aldım yine crash yedim. Nasıl düzelteceğim? Yönetici olarak...
  3. F

RYZEN 5 7600X İŞLEMCİYE MSİ MAG P360 YETERLİ Mİ?

Normalde 7800x3d alacaktım. Ekran kartım rx 7800 xt ancak bütçemi aşmaya başlayınca burada da sorarak 7600x almaya karar verdim. Herkes çok ısınır demiş. Msi uygun fiyatlı 360mm bir sıvı soğutma çıkartmış. İlk hava soğutma alacaktım ancak urfanın 65 derece cehennem sıcağı sağ olsun sıvı...
  4. F

RX 7800 XT EKRAN KARTINA RYZEN 7 7800X3D FAZLA MI?

Darboğaz yaşamak istemediğimden yüksek işlemci alayım dedim ancak yavaş yavaş bütçemi aşmaya başladı. Gelen zamlar yüzünden sistemimin fiyatı uçtu. Kara cumada alacaktım ancak ona yetişecek gibide durmuyor. Ryzen 5 7600x, 9600x veya ryzen 7 7700? Darboğaz yapar m?
  5. F

RX 7800 XT ALINIR MI?

Hocam bütçem yok onun için ayrıca itopyadan alıyorum ve itopyada sapphire yok. Sadece asus msi gigabyte seçimini sunuyorlar ve tam bir saçmalık. Mesela powercolor red devil serisi bana kalırsa gigabytedan daha kaliteli, hatta msi asusla yarışır ama satılmıyor işte. Tamamen sponsorluk saçmalığı.
  6. F

RX 7800 XT ALINIR MI?

o kadar bütçem yok normalde bende 7900gre alacaktım ve itopyadan alacağım için 7900gre sapphire nitro+ bulamadım itopyada sadece gigabyte asus msi var ekran kartı modeli olarak ondan baya kısıtlı imkanım. Gigabyte modelini alacağım zaten.
  7. F

RX 7800 XT ALINIR MI?

rtx 4070 ti performansı veriyor ancak yinede kararsızım. AMD driver sorunları bu kartta çok sık yaşanıyor diyorlar. AMD ekran kartları fiyat performans kartlar ancak yinede biraz şüpheliyim. Ücreti 4070 kartından 5k daha ucuz. 4070 ti kartından en son 10k daha ucuzdu. Sizce alınır mı?
Geri