Arama sonuçları: *

• Users: nobgo15
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

Yenilenmiş iphone telefon alınır mı?

hocam isterseniz fotoğrafını atayım, cidden almaz. cihaz anlatamayacağım derecede kötü durumda
  2. N

bende bi 20 30 tane video 200 300 tane fotoğraf 15gb alan kaplıyor. bilmiyorum nedendir, belki cihaz yazılımından olabilir. ama okadar video fotoğrafa yetiyorsa iphone 12 dede yeter diye ümit ediyorum
  3. N

artık 2. el alıcam hocam herhalde, yenilenmişler o kadar kötüyse uğraşmaya değmez 1731275782 nerede oturuyorsunuz? 1731275867 hocam şöyle anlatayım, telefonun bataryası bozuk, şarzdan çıkardığın an bitiyor. ekranın üst çeyreğindeki cam direk çıkmış cihazım içi gözüküyor. telefon yamuk...
  4. N

benim iphone 8 i hurdacı bile almaz hocam. normalde kırmasam kullanırdım telefonu sinirden fırlattım allahına kavuştu ne yalan söyleyeyim
  5. N

hocam ne kadardır kullanıyorsunuz, değişen çalışmayan parça varmıdır ve pil ömrü nedir acaba?
  6. N

ah be hocam nasip kısmet işte. sahibindeye bakarım ozaman. ayrıca kaça sattınız telefonunuzu? 1731275435 benim şimdiki telefonum 8, içinde çok fotoğraf ve video olmamasına rağmen 15 gb kaplıyorlar. şimdi düşününce 5 binlik bir fark yok gibi 64 ve 128 arasında. iclouda yüklerim en kötü yada...
  7. N

hocam düşündüm 64 gb almayı ama şimdiki telefonumda 64 gb ve yetmiyor gibi
  8. N

gaziosmanpaşada oturuyorum hocam
  9. N

malum telefon fiyatları çok yükseldi, iphone 12 128 gb almayı düşünüyorum ama bir telefonada 35k vermek enayilik gibi geliyor. onun yerine 25k ya yenilenmişi var, kalan parada birikir. ama bu yenilenmiş telefonun ömrü max ne kadar olur onu bilmiyorum, alan yada bilen biri aydınlatabilirmi?
Geri