Arama sonuçları: *

• Users: sercvn
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Windows 11 kurarken Install Driver to Show Hardware hatası alıyorum

umarım bu video sorununuzu çözer
  2. S

Toplama bilgisayar taksit sorunu

4070li monitörü dahil 47.000TL'ye sistem topladım 12 taksit istiyorum banka ekstra 20.000TL koyuyor. Sizce bunun yerine yaklaşık 67.000TL'ye Monster'ın peşin fiyatına taksit kampanyasi dahilinde topladığım sisteme benzer bi laptop almalı mıyım yoksa bankaya ekstra 20.000TL ödemek mantıklı mı?
  3. S

Inno3D RTX4070 SUPER ekran kartlı sistem

eyvallah bi bakarım hocam. sisteme de yorum yapabilir misiniz?
  4. S

monitörün ismi Koorui 27" 27E6QC 144Hz 2K QHD 1Ms Curved Gaming Monitör hocam.
  5. S

Ekteki sistem 2k 144hz 27inç monitör ile beraber toplam 48.000TL. Sistem hakkında iyi veya kötü, parçalar uyumlu mu değil mi, bu para verilir mi daha iyisi toplanabilir mi? Bilgili arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.
  6. S

Çözüldü✓ 50k bütçem var sistem toplama konusunda yardım

ilgilendiğin için sağol hocam
  7. S

4070li sistem hoşuma gitti. fiyatı da gayet uygunmuş. peki hocam soğutma olarak fan mı sıvı soğutma mı önerirsin
  8. S

maalesef monitörüm yok ve toplam bütçem 50k.
  9. S

iyi güzel diyosun da hocam monitörü yok... benim yazdığım sistem 4060ti ama monitörü var. sence hangisi daha mantıklı
  10. S

Arkadaşlar selam, itopya'dan hazır sistemi upgradeleyerek 48kya sistem topladım iyi ve kötü yanları nelerdir bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, ayrıca sizin önerebileceğiniz sistem var mı? yorumlarınızı bekliyorum bütçe 50k. INTEL Core i7 12700F 3.6GHz 25MB Önbellek 12 Çekirdek 1700...
Geri