baya araştırdım ben ama 1 günlük oruçlarda dikkat edilmesi gereken bir şey göremedim sadece 3 gün ve üstünde lavman yapılması gerekiyormuş yada ingiliz karbonatlı su ama sadece 3 gün ve üstünde 1 günlükte herhangi bir şey görmedim
Hocam Dediğin Şekilde Yapıcam Lakin Şubat Ayında İşe Girmem Gerek Bu sebepten Böle Bir Diyete Girdim Şubat Gibi Gİbi 100 Kiloya Düşünce akşamları Spor Salonuna Gidicem Daha Önceden 2 Yıl Parça Parca Fıtnness Geçmişim Var Kilom Çok Fazla Çıktı Ameliyatların Ötürü ve Ameliyatlarımdan Sonra 2 Yıl...
çok doğru söylüyorsun dediğin gibi gibi kilo verdikten sonra beselenmeme çok dikkat edeceğim bir işede gireceğim için çok daha fazla hareket edeceğim
1731333799
haklısın dediğin gibi sporda yapıp beslenememede çok dikkat edeceğim hedefim şubat ayına kadar 110 kilo ve altına düşmek sonrasında...
22 yaşındayım ve 155 kiloyum 2 sene içerisinde 2 ameliyat geçirdiğim için 55 kilo aldım ve şuan 155 kiloyum boyum 182 civarında artık hem hayatımı düzene sokmam hemde bir işte çalışabilmem için kilo vermem gerekiyor bu sebeple su orucu tutacağım önce 3 gün tutup 10 saat ara sonra tekrar 3 gün...