Arama sonuçları: *

• Users: witsred
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

Kablolu internet nasil baglarim

Arkadaslar lenovo ideapad gaming 3 laptop var Ve wifi ile baglaniyor ama internet cokk yavas calisio gercekten bisi indirince asiri yavas oluo wifi bunu nasil kabolu yaparim modeme baglarim direk pc deki internet girisi yeride yok nasil yapicam
  2. W

Çözüldü✓ Bilgisayarim kendi kendine yeniden baslatiyor

Tesekkur ederim kral suan oldu gibi kapanmio unarim kapanmaz yine sagolasin
  3. W

Psu sifir aldim onda sorun yoktur muhtemelen yeni cunku nasil duzeltebulirim dosyalari
  4. W

Düne kadar boyle bir problemim yoktu aciyorum pc yi aciliyor sifre giriyorum sonra max 2 dk sonra kendiliginden yeniden baslatiliyor Gtx1050ti turbox b85 anakart i3 4.nesil 500gb ssd sifir 100 sagligi
  5. W

Amd veya intel pc toplama kasa sadece

Ztn 2.el topluycamda ne almaliyim ist3 bilgim yok
  6. W

Hocam 10k butce ile ekran karti islemci anakart ssd alacagim monitor haric hersey yani ama yuksek bisey olmasina gerek yok kardesim icin topluycagim kendisi 5.sinifa gidiyor yani
  7. W

Hocam direk hersey lazim ama öneri olarak islemci anakart ve ekran karti
  8. W

amd veya intel kasa toplamak istiyorum anakart ve islemci onerisi verirmisiniz ssd var elimde uygun bisey olsa iyi olur oyun oynarim genelde cs fln intel pc toplamistim ama amd hakkinda hicbisey bilmiyorum
  9. W

Snopy sg-401 tuslari oyunda calismiyor

Snopy sg-401 oyun kolu var elimde x360ce de tuslari calisio gorunuo ama efootball oyununda tuslar calismio nasil cozebelirim
  10. W

Aciill YARDIMM pc cok kasıo

Öyle biraz para biriktiriyorum islemci almak icin onerin varmi anakart sadece 4.nesil destekliyor
  11. W

Aciill YARDIMM pc cok kasıo

turbox b85 anakart i3 4.nesil islemci gtx 1050ti ekran karti 8gb ram win10 kurulu ana ekranda bile kasio donuo haraket edemiyorum chromu acmasi 5dk suruyor
  12. W

Flash bellek kullansam olurmu

lenovo 3.0 2tb usb bellek 1731503250 Ne yapmaliyim nasi kullanabilirim veya ssd almammi gerekiyor yeni pc topladim kardesime onun icin turbox b85 anakart gtx1050ti i3.4nesil 350w psu var ne onerirsiniz
  13. W

Flash bellek kullansam olurmu

Harddiskim bozuldu yeni ssd falanda cok pahalı o kadar param yok şuanda elimde 2tb flash bellek var sanki harddiskmis gibi fln kullanabilirmiyim flashi
  14. W

Oyun önerisi hızlısından

Merhabalar turbox b85 anakart gtx1050 ti ekran kartı i3 4.nesil işlemci 8gb ramim var az yer kaplayan duzgun hikayeli oyun onerisi verirmisiniz yüksek fps istemiyorum donmasın akıcı şekilde oynamak istiyorum anakart veya islemci öneriniz varsa soyleyebilirsiniz
Geri