Arama sonuçları: *

• Users: laves55
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Yardım Bu sıcaklık değerleri normal mi?

evet cod warzone oynarken aldım ekran görüntüsünü 1747413361 fanın hızını herhangi bir uygulamadan kontrol edemiyorum oysaki kontrol edilebilir özellikte. max 2000 rpm dönüş hızı var ancak bende sürekli olarak 1200 1300 rpm lerde dönüyor işlemci 100 dereceye ulaştığında bile aynı asus...
  2. L

Yardım Bu sıcaklık değerleri normal mi?

Öncelikle iyi forumlar ısınma sorunu ile karşı karşıyayım sistemimde i5 11400F var stok fan kullanmak yerine kule tipi bir soğutucu tercih ettim ( Dark Freezer X123 Fixed) ancak yinede soğutmuyor. kullanmış olduğum kasada mesh tasarıma sahip ( Dark Diamond Pro Mesh 4x12 Fan ) ona rağmen aşırı...
  3. L

Soğutucu kasaya sığar mı?

Herkese iyi forumlar elimde Dark Freezer X123 Fixed kule tipi soğutucu ( https://www.dark.com.tr/bilgisayar-bilesenleri/sogutucular-oc/dark-freezer-x123-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu.html ) bulunmakta sistemi ayakta tutacak bir kasaya ihtiyacım var ucuz yollu şöyle bir kasa buldum atx model...
  4. L

Çözüldü✓ 600W psu yeterli olur mu?

Teşekkür ediyorum iyi forumlar
  5. L

Çözüldü✓ 600W psu yeterli olur mu?

Öncelikle selamlar sistemimde; i5 11400F RX 580 8gb Asus Prime H510M-K R2.0 8x2 3200mhz Ram var soğutucu olarak Dark Freezer x123 Fixed aldım (linkte mecvut) 600W PSU'm var yeterli olur mu acaba psu? (fan için max TDP 120W yazıyor)...
Geri