Arama sonuçları: *

• Users: Emrx12
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Mafia 3 düşük fps sorunu

Merhaba. Bugün Mafia 3 yükledim ilk başta siyah ekran geliyordu oyun açılmıyordu sonra oyun açıldı fakat bu sefer neredeyse 10 FPS bile alamıyorum. Sistemle alakası yok diye düşünüyorum. Türkçe yama kurdum onunla alakası olabilir mi? Yardımcı olur musunuz? Rtx3050 i5 11.nesil 16gb ram
  2. E

Epson L3250 yazılım sonrası donma

Merhaba telefondan bir şeyler yazdırmak isterken bir anda yazıcıyı güncelledi ve yazıcı çalışmamaya başladı böyle kaldı wifiyede bağlayamıyorum yardım eder misiniz?
  3. E

Laptopta type c girişi sıkıntılı çalışıyor

Merhaba Acer Nitro 5 AN515-57 marka laptopumda solda bulunan iki Type-C girişinden biri sanırsam az güç veriyor çünkü klavye taktığımda çalışmıyor soğutucu taktığımda ise fanları dönmüyor sadece ışığı yanıyor sorunu nasıl düzeltebilirim herhangi bir sıvı temasıda gerçekleşmedi uzun süredirde...
  4. E

Laptop kapalıyken çalışan soğutucu

BIOS içinde hiçbir şey göremedim zaten ayarı Quick acces uygulamasına eklemişler ordan kapatılabiliyor fakat işe yaramıyor aslında sorunun soğutucunun yazılımından olma ihtimali var mı çünkü fare ya da klavye çalışmıyor sadece soğutucuda oluyor.
  5. E

Laptop kapalıyken çalışan soğutucu

Merhaba, laptopumun sağında bulunan tek Type-C girişine soğutucumu takınca bilgisayar kapalıyken soğutucu çalışmaya devam ediyor fakat mouse ya da klavyede takılıyken bu işe yaramıyor soldaki Type-C'ye takınca soğutucuyu PC kapanınca kapanıyor sağdaki Type-C de kapanmamasının nedeni nedir? Quick...
Geri