Arama sonuçları: *

• Users: kirpis0nic
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

GTA 5 ENHANCED online banı

Online banı olanlar gta 5 enhanced indirebiliyor mu kütüphanede gözükmüyor
  2. K

🔥İndirim Pasaport Pizza 100₺

nerede dostum bulamadım
  3. K

Format atarken usb mi sistem sıfırlama mı?

Bilgisayarıma format atıcam ama hangi şekilde atıcağıma karar veremdim. Ayarlardan direkt sıfırlanabiliyormuş ordan yaparsam windows kurmak ile uğraşmicam galiba ama usb ile atarsam rufus indirip iso dosyası fln indirmem lazımmış. Direkt windowsdan atmak daha mantıklı gibi geldi. Ne yapmalıyım?
  4. K

WİNDOWS 11 vs WİNDOWS 10

evet biraz araştırdım baya kullanıcı windows 10 kullanıyormuş. Bende w10 geçiceğim. Peki pro mu tavsiye edersiniz home mu
  5. K

WİNDOWS 11 vs WİNDOWS 10

Bilgisayara ilk defa format atacağım ve şuan windows 11 pro kurulu bende. Bazı kişilerin windows 10 daha iyi dediğini gördüm. Aklım karıştı sizce hangisini kurmalıyım. Birde pro sürümüne tekrar nasıl yükseltebilirim?
  6. K

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

forumda baktım takılam sorunundan bahsedilmiş. mcu mudur nedir çinde farklı avrupada farklı yazmışlar pro alın bunun yerine demişler bilemedim
  7. K

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

bu mouse da sorun olduğunu yazmış çok fazla kişi. Düzeltildi mi acaba herkes tekrar almaya başlamış
  8. K

Çözüldü✓ Temu da satılan Aula F75 orijinal mi?

Anladım dostum. Cevap veren herkese teşekkürler.
  9. K

aulanın sitesinde kutuda çince yazılar var
  10. K

Senin kutu nasıl? Birde ilk defa kullandım forumu ben daha paylaştığımı anlamadan cevap verdin çok hızlısın :D
  11. K

Bir tiktok videosunda inceleme yapan adam temu da satılan aula f75 in çakma olduğunu söyledi. İnternetten bakınca bazı kutular yeşil renkte ve epomaker x aula f75 yazıyor, bazılarında dümdüz mavi F75 yazıyor, bazılarında da yine mavi F75 yazıyor ama üstünde çince yazılar var. Kafam çok karıştı.
Geri