Arama sonuçları: *

• Users: Batou
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

9070 xt neden satışta değil

9070 - Min 25 Max 30 9070 XT - Min 30 Max 38 Bu fiyata çıkmalı bu kartlar yoksa almayın arkadaşlar yoksa saplicaklar bize pahalıdan bu kartları.
  2. B

Bu fiyat şaka olmalı
  3. B

noldu reis 9070 mi aldın.
  4. B

https://www.itopya.com/asus-prime-radeon-rx-9070-oc-edition-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u28612 Bu fiyat gerçek değildir umarım.
  5. B

Verdiğin fiyat farkıyla konsol, ekran kartı alıyorsun, bu nasıl bir fiyat aralığı yiğidim.
  6. B

🔥İndirim 🔥🔥İtopya Süper Cuma İndirimleri Başladı 🔥🔥

biz incehesaptan devam aga.
  7. B

🔥İndirim 🔥Hyperx Cloud III Wireless 3750 TL 🔥

hocam padi alalı uzun zaman oldu, eski kulaklığım olan rog strix 300ün padleri bana tam oluyordu, onun padinin aynısını alıp taktım, kulaklığa 1 tık büyük geliyor fakat kulaklığın dişleri iyi olduğu için tam oturuyor kullanırken çıkma olmuyor, şuan uygun fiyata piyasada yok ama ben yine de...
  8. B

🔥İndirim 🔥Hyperx Cloud III Wireless 3750 TL 🔥

aynı problem bende de vardı, kulaklığın padleri çok ince, daha kalın ve bir tık büyük bir pad aldım şuan aşırı rahatım tavsiye ederim.
  9. B

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Arkadaşlar bugün kargo elime ulaştı, ilk izlenimlerim tahminimden daha iyi çıktı. Oyun sesleri güzel, müzik sesi de idare eder, bundan önce Arctis Nova 7 wireless kullanmıştım o kulaklık 6 Bin TL civarında ondan daha güzel geldi ses kalitesi konusunda.
Geri