Arama sonuçları: *

• Users: Bedymous
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

2500 TL Ye Hangi Mouse Alınmalı

Hocam şimdi kesin aula bozulmaz diye bir şey yok şans işi diğer markalarda da böyle razer atk wraith falan. ama aula eski çin malı bozulan tiplerden değil ayrıca ben olsam aulayı alırdım yani tavsiye ederim aulayı
  2. B

İsmini ilk defa duyduğun için güven vermiyor olabilir ama f/p markadır endişelenme zaten bu fiyattaki mouseların özellikleri hep aynıdır tek fark malzeme kalitesi olur aula f/p olduğu için malzemeden biraz kısıyor ama dandik plastik de değil aulayı alabilirsin
  3. B

Fark var ama o kadar minimalki e-sporcular bile hissetmez
  4. B

Öneri Bu Bütçeye Bu Televizyon Alınır mı?

Para sıkıntınız yoksa alınır gayet iyi televizyon.
  5. B

SSD Sağlığı Ne Durumda?

Evet problem çözülür
  6. B

SSD Sağlığı Ne Durumda?

Durumu iyi, pek kullanılmamış toplam veri yazma 5.7tb civarında bu ssdnin de ömrünün 250-300tbw olduğunu düşünürsek ssdnin ömrünün bitmesine daha çok var
  7. B

Ram ve SSD Önerisi ve Totalde Ne Kadar Tutar

Ssd: https://www.incehesap.com/lexar-nm610pro-1tb-gen3x4-3300-2600mb-sn-nvme-pcie-m-2-ssd-fiyati-72600/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=quickview&v=1.49.6...
  8. B

5000 Bin TL Bğtçe ile Monitör Önerisi

Pardon hocam özür dilerim yanlış monitörü hatırladığımdan aocda pilot var demişim ama eğer bütçeniz varsa oddsey g4 LS25BG400EUXUF alın derim 240hz ve 400nit ve tam pilot oluyor hem msi'ın meta visionuna karşı samsungda black equalizer var ama srgb işini bilmem ben olsam iade ederdim ama senin...
  9. B

SSD Sağlığı Ne Durumda?

Hi-Level elite giriş seviyesi bir ssd ve buna 992tb veri yazılmış muhtemelen ssdnin ömrü bitmiştir ki bunların ömrü maksimum 250-300tb veri yazma oluyor siz bunun 3 katından da fazlasını yazmışsınız kısacası ssdnizi değiştirin
  10. B

70k Ya Monitörsüz PC Önerisi

Monitörsüz pc derken pek anlamadım ama sadece kasadan bahsediyorsak https://www.incehesap.com/thunder-silver-oem-paket-fiyati-43174/ ssdyi 1tb yapınca 72k oluyor...
  11. B

5000 Bin TL Bğtçe ile Monitör Önerisi

AOC 24G4HRE'yi tercih ederdim çünkü AOC bu modelde monitör standını iyi koymuş sağa sola yükseklik ayarı vb yapılabiliyor msi ise sadece eğme özelliği var ve AOC bu monitörde güçsüz de olsa hoparlörde koymuş ama ben olsam 5400 TL'ye LS25BG400EUXUF tercih ederdim hem 240hz ve 400 nit ama aoc ile...
  12. B

Kablosuz Mouse Önerisi

Wraith W1 olabilir 4000tl ama kodla 3600tlye düşüyor 600tl için değer dediğin fareyle sensör farkı var
  13. B

Ekran Kartının Üreticisi Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Benim için pek fark etmiyor soğutmasına ve kasada nasıl duracağına bakarım ama "genelde" küçük firmaların yazılımları kötü olabilir ama yazılıma alışırsanız baş ağrıtmaz o yüzden hangi kart f/p oranına bakarım ve konu başlığı yanlış olmuş ekran kartı modeli derseniz rtx 5070, rx 9070 xt falan...
Geri