Arama sonuçları: *

• Users: tahawes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

VALORANT GEÇ AÇILIYOR

Arkadaşlar merhaba, valorantı yeni yükledim fakat valorant exe'ye basıyorum imleçte bir daire dönüyor sonra tepki vermiyor oyun ama aradan 5-10dk geçince riot client açılıyor oradan girebiliyorum ilk kez böyle bir hatayla karşılaşıyorum bu neden olabilir çözümü var mı?
  2. T

Lenovo LOQ 83GS007XTR laptopta oyunlarda FPS yüksek ama takılıyor

Valla bilmiyorum gram takılmadı bo6 yı yüklüyorum onuda deneyeceğim
  3. T

mw3 süper çalışıyor hocam sorun galiba battlefield oyunlarında
  4. T

Hocam last of us bulamadım şimdi gamepasste cod mw3 varmış onu indirip deneyeceğim
  5. T

otoda oynasam performans kaybı yaşar mıyım özel ayara baktımda kafam pek basmadı abi bi tek batllefield oynamak istiyorum o da takılıyor 😁 1731877528 şimdi apex legendsi en yüksek ayarlarda açtım min 130fps ve takılmadan oynuyorum sanırım sorun battlefield oyunlarında nası çözeceğim bilmiyorum...
  6. T

fn q ile yaptığımız performans modu overclock yapmıyordur herhalde abi az kaldı kırıcam bu bilgisayarı ya bf 2042 oynadın mı o cihaz ile
  7. T

Hocam hangi windows sürümü kullanıyorsunuz win 11 pro mu? Driverleri nerden güncellediniz ve oyun açarken performans modunu açıyor musunuz yoksa otomatikte mi ve son olarak biostan herhangi bi ayar yaptınız mı?
  8. T

sizde ekran takılması oluyor mu ve cihaz birebir aynı mı
  9. T

Öyle de fan açıyor arada bi reis ısındığı için ve pil için iyi olduğunu düşünmüyorum 1731870835 Birde ddu ile uhd yi nasıl sildiniz ben göremedim oradan inteli seçtiğimde ARC graphics gösteriyor
  10. T

hahaha hocam kötü bi haberim var yine aynısı olmaya başladı intel uhdyi ddu ile silip tekrar deneyeceğim. + Olarak Bf2042 ve Bf V'te takılan bilgisayar apexin en yüksek ayarlarında hiç takılmadı anlamıyorum sorun nerde?
  11. T

Hocam siz diyince de aygıt yöneticisinden sürümlere baktım lenovonun sitesindekiler hep eskiymiş bütün sürücüleri tek tek güncelledim sorun tamamen çözüld. Uhd graphicsin sürücüsü 6. aydaki sürümde kalmış bütün takılmalar gitti Allah razı olsun.
  12. T

güncel sürümü nerden indirebildin hocam
  13. T

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim kendi eşekliğimden dolayı bilgisayara suç buluyormuşum. Benchmark testi ve sayenizde wattı izlediğim için bilgisayarın kendini kısıtladığını farkettim sonra fn+Q kombinasyonuyla bilgisayarım performans moduna geçtiğini gördüm onu açınca watt değeri...
  14. T

Hocam haklısınız zaten yetmiyor ama diğer loq kullanıcı yorumlarına baktığımda performanstan şikayet etmiyorlar sadece oyun oynarken batarya %1-2 düşmesinden şikayetçi olduklarından değişim talep etmişler benimki performans düşüklüğü..
  15. T

valla bende anlamadım ama yetmesi laızm çektiği güce bakınca 😁
  16. T

benim sürekli takılıyo başkan anlamadım 1 haftadır delirtti beni
  17. T

Furmark ile test ettim ekran kartının %95-97 arası kullandı bu sırada max 80w güç tüketti, 115 watt kart için bu normal mi?
  18. T

Hocam aynı dediklerini yaptım bu benchmarkta sürekli olarak takılıyordu işlemci kullanımı %15-20 lerdeyken gpu %20-40-60 arası çok nadir %80e geldi o da hemen geri indi Gpu güç kullanımı maks %75 olmak üzere 40-50-70 arası bazen 40ın altında seyretti anlatamadıysam instagram,x veya herhangi bir...
  19. T

Hocam afterburneri bir türlü açamadım battlefield oyunları oynuyorum izin vermiyor açılmıyor ama gözlemlediğim gpu kullanımı çok oynuyor %30-50-80-90 yani stabil değil ayrıca fps 150yken %99 fps 30-60-90-120 bu da stabil değil sence ne yapmalıyım driverlar güncel servise göndereyim mi
Geri