Arama sonuçları: *

• Users: hayl0s
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. hayl0s

Honor vs Samsung vs iPhone

Hocam. Bütçem artmaz dedim zaten yoksa ben de s25 almak isterdim çıkmıyor bütçe yok. Bu yazdıklarım arasından tavsiyeniz nedir? Olmasa bile bütçeye uygun öneriye açığım. 1755267105 S24fe modelinde kronik bir hoparlör sıkıntısı var, yüksek seslerde cızırtı yapıyor. Fe modelini almak isterdim ama...
  2. hayl0s

Honor vs Samsung vs iPhone

Aklımda 3 model var: Honor 400 pro Samsung Galaxy s24 iPhone 13 Aradığım kriterler: Sürekli bakmayacağım fakat şarjı 1 günü çıkarsın, kamerası güzel olsun gerçekten çektiğim şeylere bakınca zevk alayım, sosyal medya kullanırken hoş olsun yani kalas gibi bir deneyim olmasın, basit oyunları...
  3. hayl0s

Optik parmak izi seensörü çok mu kötü?

2024 yılı için fazla mı geri kalmış bir durum? Hâlâ aktif olarak telefonlarda kullanılıyor, takılma yaptığı ve çok yavaş olduğu söyleniyor. Öyle mi?
  4. hayl0s

S23 mü alınmalı S24 FE mi?

Memnun musunuz?
  5. hayl0s

Hocam ben zaten arada kaldım, sizin yorumunuza göre hangisi alınmalı siz ne yapardınız? 1731684002 Sizce hangisi daha mantıklı?
  6. hayl0s

Fiyatları şu sıralar yakın. Önceliklerimi belirtmek istiyorum. Kamerası sadece iyi olsa yeter. Bakın aralarında mükemmeli aramıyorum, iyi olsun yeter. Bazı yerlerde gece çekimi çok kötü vs diye duyuyorum. Gece ahım şahım şeyler zaten çekmem. Şarjı dayansın. Öyle büyük mobil oyunlar oynamam...
Geri