Arama sonuçları: *

• Users: trurebellion
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Bu laptop alınır mı ?

Kasa tasarımı olarak ben de sade seviyorum hocam sıkıntı yok o konuda siz kullandığınız fanı hangi modda kullanıyorsunuz o çok etki eder mi acaba ya da ben kullanmasam sorun çıkar mı direkt ahşap masanın üstüne koysam.
  2. T

Bu laptop alınır mı ?

Anladım hocam tesekkürler.
  3. T

Bu laptop alınır mı ?

Hocam laptop soğutucu olarak ne önerirsiniz pek bilgim yok o konuda.
  4. T

Bu laptop alınır mı ?

Önerir misiniz bana da ? linkini atabilir misiniz öneriyorsanız hocam. bir de bu daha cazip geldi bunu buldum şuan...
  5. T

Bu laptop alınır mı ?

Peki direkt masanın üstüne mi koyuyorsunuz yoksa yükseltici vs. var mı ?
  6. T

Bu laptop alınır mı ?

Hocam zaten önceden de konu açmıştım onu alacaktım fakat kaçırdım o fiyata daha yok maalesef. 1731965244 5-6 saat aralıksız yoran oyunlar oynadıktan sonra ısı değerleri nasıl oluyor hocam birde oyun oynarken ekstra fan vs. açabiliyor muyuz performans modu tarzı siz nasıl kullanıyorsunuz ?
  7. T

Bu laptop alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s1033nt-amd-r7-8840h-32gb-512gb-ssd-rtx4070-8gb-freedos-16-1-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-a1uz1ea-p-HBCV00006DCQR3?magaza=Teknorya Merhabalar bunu almayı düşünüyorum bunun yerine ne tavsiye edersiniz yoksa direkt bunu mu alayım ? artıları eksileri...
  8. T

40-50 bin arası gaming laptop tavsiyesi

Tamamdır hocam teşekkürler.
  9. T

Hocam bunu başkalarıda önerdi bu gidişle bunu alıcam gibi duruyor fakat freedos geliyor direkt kurulum yaptirabiliyor muyum acaba site üzerinden bilginiz var mi ?
  10. T

Merhaba bütçem belirttiğim gibi günde 5-6 saat oyun oynayabilceğim ısınma sorunu çıkarmayan uzun süreli kullanabileceğim laptop tavsiyesi istiyorum önerdiğiniz laptopun hangi özelliği ile öne çıktığını vs. söylerseniz daha iyi olur.
Geri