Arama sonuçları: *

• Users: mert ipek
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mert ipek

İkinci El Kasa Bakıyorum 20 23 Bin TL Bandında

şehrinde en iyi ilanlara bak bende öyle aldım ama beniö işlemci düşük işlemciyi yüksek tut hatta sana biraz zaman ayırıp hangi il/ilçe oldugunu yazarsan yardımcı olabilirim bayram namazına kadar vakit geçirmiş olurum
  2. mert ipek

🔥İndirim Intel ARC B580 12GB - 10.999 TL (PEŞİN FİYATA TAKSİT)

abi videodan geldim süper sistem olmuş emegine saglık :hoba: :hoba:
  3. mert ipek

Steam açık olduğu zaman sürekli CS2'ye girip çıkıyor

steamı kapat kanka ozmn sagdaki bardan girecegin zaman tekrar girebilirsin
  4. mert ipek

https://www.instagram.com/civilimm/ bu elemanda gördüm hocam işine yararsa bak birde görevi sonlandır dedigindede oyun tekrar açılıyormu ?
  5. mert ipek

bir video izlemiştim shorts ta steam arkada çalışıyor bir kaç şeyi kapattı fps +20 falan arttı arka planda sürekli çalışır dedi adam dur izleme geçmişine bakıp bulursam link atacagım dostum
  6. mert ipek

Gigabyte Windforce OC RTX 5070 alınır mı?

https://www.sinerji.gen.tr/palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro-s-16gb-gddr7-256-bit-dlss-4-ekran-karti-p-55907?srsltid=AfmBOop50dckysz2x_iYGgFrfTzxtf06GkxDMwhypgXVpewSS5cA9whm 50k tlmi oney yapma kanka boşver:F::F:
  7. mert ipek

Günümüzde RTX 4060 Ti Alınır mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-4060-ti-twin-edge-8gb-gddr6-128bit-nvidia-dlss-3-ekran-karti.html SEN BUNA 20K VERİRMİSİNNN:blobdance:
  8. mert ipek

Çözüldü✓ 9800X3D İşlemci için Uyumlu Donanım Önerileri

anakart B650 ekran kartı 3000 den başla vram yüksek olsun şimdilik 16gb dd5 bellek güzel bir hava sogutma 650W 80+ bir power işini görür Samsung PM9A1a 6300/4200MB/s Gen4x4 M.2 22x80 512GB şimdilik iş görür sıfır ürün 1777918095 hocam işlemci uçuyor o yüzden:hoba:
  9. mert ipek

Yardım 2K mı yoksa 1080p mi ? Monitör Önerisi !

en iyi fiyata oled bu var digerleri gidiyor 20k 30k o fiyata çıkınca gidek 4k alırsın bende samsung mantıklı veya ıps panel 2k bakabilirsin birde 0.03 ms gecikemesi var
  10. mert ipek

Samsung Samsung G5 27" 180Hz bu var oled en ucuz
  11. mert ipek

ne için kullancagına baglu knkm anladıgım kadarıyla 2k oyun oynamak istiyorsun peki fps oyunuda oynayacakmısın
  12. mert ipek

Bağımlılık Yapan Oyun Tavsiyeleri

30 31 mesaiyle falan daha fazla
  13. mert ipek

çalışıyorum zaten valedeyim :D
  14. mert ipek

sarmaz olurmu knk daha demin gamepadle video aldım
  15. mert ipek

haklısın kusura bakma gamepad olsa sarardı ama o kızlı oyun güzel oyna kanka
  16. mert ipek

ets 2 online asetto corsa online steam yeni hikayeli bir oyun var tanışmalı kızlarlı falan onu bul o iyidir bak :kedi: :kedi:
  17. mert ipek

AMD Ryzen 7 9800X3D Isınıyor! Sorunu Çözemedim!

kaç derece oluyor işlemci şuan panel ekranın fotografınıda atarmısın herkes görsün
  18. mert ipek

parayı almayı biliyorsa hizmetinide iyi yapacak sanarsın fabrikada çalışıyor sürecegi diş macunu gibi kolay bir şey
  19. mert ipek

hocam o bilgisayarcının önünden bile geçme birdaha adama bak ya senin macunu senden başka kimlere sürdü kim bilir sen onu yenilemeye bak veya yapamazsan iyi adam akıllı bilen bir bilgisayarcıdan yardım al gerçi youtubeden bak videosuna yaparsın yine
  20. mert ipek

Ekran kartı kullanımı normal mi ?

kasmıyorsa sıkıntı yok demin 5060 8gb ekran kartıyla maks yayın yaptım yani obsyide fulledim en düşük gördügüm fps 40 45 oldu yani oyunun kasmıyorsa bir sorun yoktur sıcaklıklara bak sen
Geri