Arama sonuçları: *

• Users: iboretti
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. iboretti

Lenovo Legion R27QE 27 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 7103TL Pazarama

Kasım indiriminde daha uyguna düşmüştü bu monitör. Uzun süre bekledim ama istediğim performansı alamadım bu kasımda 2K monitörler içinde. Sinirlenip indirimsiz vermiştim siparişi.
  2. iboretti

alıp deneyin hocam, şansınıza iyi çıkabilir. fiyatı uygun sonuçta. Daha bilgili olan arkadaşların yorumları da önemli. Bizler yüzeysel kullanıyoruz. Gerekirse iade yaparsınız. aldığınızda mutlaka ölü piksel testini atlamayın
  3. iboretti

Aldım 500 tane ölü piksel çıktı ve iade ettim. Monitörden soğuyup ölü piksel olaylarıyla uğraşmamak için 2.el alsam mı diye düşünmüşlüğüm var. Sonrasında MSI G274QPF E2 aldım ve çok memnunum. Ekran olarak MSI daha iyi geldi gözüme. Kasalarının ikisi de aynı sağlam. 1k fazla verip MSI almanı...
  4. iboretti

Kulaklık önerilerine açığım...

Peki Cloud3, Razer v2x ve hs80 arasında tercih yapsak hangisi ağır basar?
  5. iboretti

Kulaklık önerilerine açığım...

Selamlar, bütçem 2000 tl. FPS oyunları oynuyorum açıkcası sadece CS2. Kulaklık önerileriniz var ise dinlemek isterim. Not olarak arkadaşımda HS80 USB RGB var. Nasıldır bu rakamlara alınabilir mi? Durumu bayağı temiz kullanmadı desem yeridir.
  6. iboretti

Pc geç açılma sorunu mevcut

Öncelikle teşekkürler. Sorun güncelleştirmeden mi bilmiyorum sistemim DDR4. açıldıktan sonra canavar gibi bir problem yok ama açılırken 2-3 dk bekliyorum neredeyse. Acaba sistemi SSD'ye kurmadım mı? Bu arada çok fazla anlamıyorum PC'den. hangisi SSD hangisi değil format atarken atlamış...
  7. iboretti

nereden kapatıp açacağımı bilmiyorum malesef...
  8. iboretti

Yok mu başına gelen ...
  9. iboretti

Öneri MSI G274QPF E2 vs MSI G272QPF E2

Geçtiğimiz hafta ikisi arasında kalıp G274QPF E2 modelini aldım. Ufak ışık sızması mevcut ancak tabi ki sorun etmedim. Parlaklık konusunda üzmedi odanın penceresini açıp oynadım hiç fark ettirmedi. Ölü piksel vs çıkmadı. Öncesinde Lenovo'nun ucuz olan modelini aldım her tarafı ölü pikseldi ondan...
  10. iboretti

bios zamanım 8.6sn gözüküyor. sorun nerededir tam olarak anlamıyorum destek verir misiniz?
  11. iboretti

Selamlar, bilgisayarımı 2-3 gün sonra açmak istediğimde geç açılıyor windows ekranı geç geliyor. Ama zaten açık olan pcyi yeniden başlattığımda gayet hızlı açılmaktadır. Mevcut özelliklerimi aşağıya yazacağım. Darboğazlığından değil de bişeyleri yanlış yapmış olabilirim. Fikirleriniz önemli...
Geri