Arama sonuçları: *

• Users: maxkenchs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

İşlemci hızım %14 e sabitleniyor

düzelmedi halen aynı şeyler olmaya devam ediyor
  2. M

AMD Wraith Prism soğutucum
  3. M

İşlemci bi anda hızını %14 sabitliyor ve 0.53 GHz düşüyor herhangi bir şey yapılmıyor google açmak bile 10 dk sürüyor fps değerlerim bazen yarı yarıya düşüyor droplar yemeye başlıyorum sebebi ne olabilir nasıl çözebilirim bilgisayarım performans modları açık ve format atıp tekrar yapmama rağmen...
  4. M

Bilgisayarım durduk yerde yavaşlıyor

son nvidia güncellemesinden sonrada biraz yavaşladı benim sistemim belki nedeni o olabilir sendede ama bilgili birileri cevap verirse daha iyi olur
  5. M

Bilgisayarım durduk yerde yavaşlıyor

Bilgisayarım bazen saçma sapan yavaşlıyor bilgisayarı kapatıp açıyorum yeniden başlata basıyorum dahada çok yavaşlıyor kasanın üstündeki yeniden başlatmaya basınca düzeliyor birde gücü kesip tüm kabloları çıkartıyorum tekrardan takıyorum bilgisayar eski haline dönüyor sizce sebebi ne olabilir ...
  6. M

Çözüldü✓ Bilgisayarın power tuşuna basınca 35 40 saniye sonra açılmaya başlıyor

dediğinizi yaptım sonrasında kaydedip çıktım biostan aynı şekilde bir şey değişmeden açıldı 1731942891 bunu aktif edip bilgisayarımı tamamen kapatıp 2 kere açtım oldu teşekkürler artık anında açılıyor
  7. M

expo tam olarak nedir bilmiyorum anlatırsanız bakabilirim 1731942576 expo II açık durumda
  8. M

Power tuşuna basıyorum 35 40 saniye fanlar çalışıyor kasanın rgbsi yanıyor fakat klavye monitör ve mousea güç gelmiyor 35 40 saniye bekleyince açılıyor nedeni ne olabilir ? Sistemi yeni aldım sayılır 2 veya 3 ay oldu bilgisayar bazende yavaşlıyor oyunlarda fps drop yemeye başlıyorum Sistem...
Geri