Arama sonuçları: *

• Users: Acemipc
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Merhaba bilgisayarı yenı aldım ve dosyalar söyle gözüküyor ne yapmalıym

şu version dosyasının normalde açık olması lazım tıkladıgın zaman acılması lazım ama ikonda gozukmuyor acılmıyorda
  2. A

hala aynı suan 1745482450 yeni aldım 2 hafta oldu zaten hocam
  3. A

zatnee kurulumunu yaptım injector ındırcem ve ındırdıgım tum ınjectorlerde boyle gozukuyor ornek olsun dıye atım
  4. A

ne yuklemem lazım yardım eder mısınız
  5. A

Bu hata nedir yardım

itopyadan kasa aldım hata veriyor sebebi nedir daha bugün geldi anakartı tek taktık başka bir şey eksik değildi 1743765211 işletimci çok sıcak oldu termal jeli sürmeli miyim
  6. A

25k butçesi var kardesime alcam

hayır monitör ve ekipmanim var eskie
  7. A

laptop istemiyor birde küçük kardeşim var anasını ağlatır o leptobun
  8. A

Kardeşime bilgisayar alcam 25k butçesi var kendi bilgisayarımı esir almış durumda 15 yaşında daha oynadığı oyunlar minecraft online bir sunucuda 3-5k aktiflik olan bir sunucu farm yapıp afk bırakıyor arada valorant metin2 oynuyor metin2de afk bırakıyor galiba işten geldigimde açık buluyorum hep...
  9. A

40k-45k Bütçeyle Uzun Ömürlü PC Önerisi

bu pcde darboğaz olmaz dimi hocam
  10. A

teşekkür ederim
  11. A

üzmez dimi hocam beni oynayacağım oyunlar rdr Black Myth: Wukong oyunlar oynicagım metin2de farm aticamda günde 15 saate yakın açık kalıcak PC
  12. A

hazır sistem olarak istemiştim
  13. A

40k bütçem var sistem onericek beni uzmicem şekilde 5-6 yıl kullanmak için oyun oynamak için hiç bilgim yok 45kda olabilir 1740085282 hafızası yüksek olursa sevinirim gerçekten oyun oynamak dışında bilgisayardan anlamıyorum
  14. A

Bütçem 30k PC sistem

ram bellek mi kastediyodunuz acaba çok cahilim bu konuda 1731958443 onun yerine başka bir şey ilave edebilir miyim
  15. A

Bütçem 30k PC sistem

30k butçem var vatana gidip bütçemi söyleyip mi almalıyım yoksa Ytdeki kanallardan mi almaliyim hazır sistem hiç alakam yok bilmiyorum PC dizmeyi yardimci olursanız sevinirim
Geri