Arama sonuçları: *

• Users: StyLord
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Monitörüm siyah olup düzeliyor yardım

Monitörümüm sağ tarafı bir anda kararıyor.Monitörü kapa aç yaptığımda düzeliyordu.Ama sorun dahada arttı bazen kapatınca gitmiyor ya da 5 10 kere kapa aç yapınca düzeliyor tamir gerekli mi ?
  2. S

Monitörümün yarısı siyah olup düzeliyor ??

Merhabalar monitörümde bir sorun var.Bir anda hiçbir sorun yokken sağ tarafı kararıyor.Sonra monitörü kapa aç yapında bu karartı düzeliyor ama her gün böyle olduğu için bozulmuşmu diye düşünmeden edemiyorum.Bilen birisi varsa yardım edebilir mi ?
  3. S

Yardım Sizce hangi razer kulaklık daha iyi

Razer kraken V4 modelinide ekleyeyim onu unutmuşum
  4. S

Yardım Sizce hangi razer kulaklık daha iyi

Arkadaşlar RAZER Barracuda Pro ve Razer Barracuda X Chroma arasında kaldım.Şu ana kadar üst düzey bir kulaklık kullanmadım, o yüzden çok fazla kulaklıklar hakkında bilgim yok.Sizce hangisini almak daha mantıklı ?
  5. S

N11'den telefon almak güvenilir mi

Şimdi samsungun ana sitesine girdiğimde s24+'nın fiyatı 46.000TL ama n11'de 42.000TL haliyle insanın içine şüphe doğuyor burası neden daha ucuz diye...
  6. S

Sizce hangisi daha mantıklı

şu ana kadar laptop kullanmışlığım yok bilgisayarım var
  7. S

45000 - 50000tl telefon önerisi

S24 plus alabilirsin
  8. S

Sizce hangisi daha mantıklı

Arkadaşlar sizce s24 plus almak mı yoksa s24 fe alıp üstüne laptop almak mı ilk seçenekte telefon üst düzey oluyor diğer seçenekte ise telefon be laptop ortalama oluyor sizce hangisini almak daha mantıklı ?
Geri