Arama sonuçları: *

• Users: Hemreid
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Hemreid

Bilgisayarıma m2 ssd aldım ama sata ssdmden daha kötü performans veriyor?

Kanka baktımda aslında o kadar ısınmıyor ssd. 40 derecede çalışıyor ve ona rağmen böyle çok enteresan.
  2. Hemreid

tamamdır teşekkürler bana önerebileceğiniz bir soğutucu varsa eğer birkaç tane örnek gönderebilirseniz çok memnun olurum. Aldığım ssd dramsizmiş sanırım o da etkiliyor bilgisizliğimden ötürü böyle bir hata yaptım :D
  3. Hemreid

Gelen paket fazlasıyla orjinal gözüküyor hatta hızını kontrol ettim 3500 okuma 3500 yazma veriyor anakartım desteklemediğinden ötürü tam hız kullanamıyorum ama dediğim gibi eski sata ssdme kıyasla daha kötü performans veriyor özellikle ilk defa açtığım uygulamaları açarken. 1761403747 Hayır...
  4. Hemreid

Sistem m2ye kurulu ama takmadan önce bakımını yaptım cihazın. Yani m2 aldım bu kadar zorlamaması gerekmez miydi? Satayıda kullandım içine sistem kurup ama böyle değildi 1761333918 Sistem m2ye kurulu ama takmadan önce bakımını yaptım cihazın. Yani m2 aldım bu kadar zorlamaması gerekmez miydi...
  5. Hemreid

Sata ssdmin ömrü %44 kaldığı için yeni ssd almak istedim zaten depolaması yetersizdi. (https://www.n11.com/urun/kingston-technology-snv3s1000g-1-tb-2280-nvme-m2-ssd-57952784?magaza=deltabilgisayar) Takıp kullanmaya başladım ancak birkaç uygulama yükledikten sonra feci şekilde ağırlaşıyor...
  6. Hemreid

Öneri İLK KEZ HİKAYELİ OYUN OYNACAK KİŞİYE TAVSİYE

Detroit Become Human deneyebilirsin sarar oynamasıda rahat kaliteli bir hikaye oyunu
  7. Hemreid

Bu laptopa 16 k verilir mi sizce

İşlemcisi ve ekran kartı gayet iyi 16ya çok çok iyi hatta ama laptop içindeki watt onları beslemeye yeterli gelirmi bir bilgim yok başka birileri yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Sen araştırırsanda rahat bulursun.
  8. Hemreid

OBSi açar açmaz mouseuma fazla hissettirecek şekilde lag giriyor

Belki bilen birileri çıkar çünkü yaşadığım gerçekten garip ve anlaşılmaz bir sorun. Herhangi bir mantığı yok gibi geliyor fps oyununa geçince gecikmesiz şekilde oynayıp mouse imlecinin gecikmeli gelmesi.
  9. Hemreid

Hala aynı. Donanım hızlandırması hakkında discordda ekran açtığım zamanda dediğim gibi aynı şekilde mouse gecikiyordu. Donanım hızlandırmasını oradan devre dışı bırakmayı denediğimde hiçbir değişiklik yoktu. Tekrardan belirtmek isterimki bir fps oyununa girdiğimde (valo) bu gecikme sorunu...
  10. Hemreid

Denedim ancak hiçbir farklılık olmadı. Yardımın için teşekkür ederim şimdiden :D
  11. Hemreid

OBSi açtığım zaman hiç kayıt ya da yayın başlamadan fazlasıyla hissettirecek şekilde mouseum laglı geliyor. Yayın açtığımda bu sorun devam etmekle beraber bir fps oyunu girdiğimde 0 lagla oynuyorum normale dönüyor yani. DCde yayın açarkende aynı bu sorun. Sistemim: Ekran kartı: GTX1650 İşlemci...
Geri