Arama sonuçları: *

1. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Oyuncu koltuk ve masa önerisi f/p

o zaman önce masa alıp biraz ofis koltuğuyla idare ettikten sonra koltuk alman daha mantıklı olabilr.
  2. Itonlyconcernsme

yükseltme ayarlı masa çok dar bir kitlenin kullanacağı bir şey bence. Masayı trendyoldan flinder veya ceramical alıp koltuğu da exvega alsan daha güzel olur. Masayı ileride alsan ya da.
  3. Itonlyconcernsme

Kullanmadım fakat haftalardır koltuk araştırıyorum daha mantıklı bir tercih
  4. Itonlyconcernsme

exvega vesta al bence dnrda 9 bin tl
  5. Itonlyconcernsme

Yardım Mousepad önerisi lazım

bu fiyata çok seçenek yok zaten ya trendyolda markasız ürünler var ya da bu tarz var az çok. Bence gayet hızlı, kullandığım mouse 50 gr ve dot skates almıştım temudan onu taktım kayıyor rahatça.
  6. Itonlyconcernsme

bende şu var kayma olarak güzel beyaz olduğu için kiri belli ediyor fakat ben düzenli olarak banyoda yıkıyorum aşınma falan olmadı öneririm.
  7. Itonlyconcernsme

klassegear 1775145369 https://www.amazon.com.tr/stores/page/C306B48B-653E-4B79-ADF1-CCD127BB54A9?visitId=a0be87eb-8be2-4ea5-83f3-f3b68d6e481a
  8. Itonlyconcernsme

neye karar verdin koltukta
  9. Itonlyconcernsme

Gpu kendi kendine reset atıyor

rx 5500 xt 4gb kullanıyorum son zamanlarda peste aynı sorunu yaşadım siyah ekran oluyor pc donuyor yeniden başlatınca düzeliyor olay görüntüleyicisinde kernel 41 olarak gözüküyor psu sağlıklı yazılımsal bir şey çözemedim çözersen haber et
  10. Itonlyconcernsme

Bilgisayarım dirrrr yaparak çöküyor

youtubeda tam ekranda olduğu zaman çöküyorsa tarayıcı ayarlarından grafik hızlandırmayı kapatmak işe yarayabilir.
  11. Itonlyconcernsme

Yardım Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum

hocam memnun musun aktarabilir misin?
  12. Itonlyconcernsme

🔥İndirim North Bayou NB H100 17" - 32" 2026 Versiyon - 1215 TL

2 gün önce f80 1150 TL'ye almıştım geldi kurdum. Kötü oldu
  13. Itonlyconcernsme

Yardım Setup için beyaz masa bakıyorum.

Hocam masanın taşıma kapasitesi 30 35 kg. Ben kasayı üste koyacağım. Taşımaz büyük ihtimalle. Kasam 22 23 kg, monitör ve monitör standı 6kg falan yapar zar zor taşır yani klavye mouse gamepad onlarda 1 kg yapar toplamda. Başka öneri var mı?
  14. Itonlyconcernsme

Kullanıyor musun bu masayı?
  15. Itonlyconcernsme

Merhaba masa bakıyorum ve internet üzerinde forumlardan falan şunları buldum: https://www.hepsiburada.com/flinder-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-60-x-160-cm-pm-HBC00007A29JA https://www.hepsiburada.com/evdemo-buket-lux-calisma-masasi-beyaz-p-HBV00000NTQYX?magaza=savasmobilyaltd...
  16. Itonlyconcernsme

Çözüldü✓ Ms-gamingoverlay edinin hatası

Bende de aynıı şey vardı önemsemeyip hatayı kapatıyordum sebebi buymuş. Ben o hizmetleri bilerek devre dışı bıraktım fakat sorun çıkarttığını bilmiyordum.
  17. Itonlyconcernsme

Hyper cloud 3 2600tl alınır mı

O fiyata en iyisi o.
  18. Itonlyconcernsme

FORTNİTE KASMA SORUNU

Görüntü oluşturma modu performans ise lobide kasma olabiliyor zamanla düzeliyor. Textureler ile alakalı.
  19. Itonlyconcernsme

VXE MAD R KABLOSUZ MOSEPADI GORMUYOR

Firmware update yapsan düzelebilir
  20. Itonlyconcernsme

Yardım Gold Step Cat 7 Ethernet Kablosu Alınır Mı ?

Kötüye benzemiyor. Sorun yaşasan bile iade edersin. Alınır bence.
Geri