Arama sonuçları: *

• Users: keremmqs
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Rampage marka monitör freesync açınca Hz düşürüyor

Merhaba rampage marka 165hz monitorum var. Ekran kartına DP kablosu ile bağlı ve Windows ayarlarında 165hz seçili. Sorun şu monitörün kendi menüsünde Free-sync/G-sync özelliğini açınca otomatik kendini 75hz'e çekiyor.Windows üzerinden ayarlara baktığımda 165hz olarak gözüküyor halen, ama...
  2. K

Çözüldü✓ R5 7600 sistem darboğaz yapar mı?

hocam dediğiniz gibi son bios güncellemesinde turbo game mode diye bir zımbırtı gelmişti bende okumadan etmeden aktif hale getirmiştim meğer onun yüzünden sanal çekirdekler aktif değilmiş kapatınca sorun çözüldü artık 75 80 civarlarında çok teşekkür ederim hem size hem yardımcı olmaya çalışan...
  3. K

hocam en başta belirttiğim üzere bütün aaa oyunlarında 100de kullanıyor cpuyu 1733796448 hocam anakartim Asus biosda tam olarak nerde bulabilirim?
  4. K

1733796057 buyrun hocam
  5. K

1733795369 hocam bu şekilde alt tab yapınca direkt cpu kullanımı 50lere düşüyor bende video kaydından SS alarak cekebildim
  6. K

hocam eve geçince bakacağım şuan işteyim dediğin gibi oyun 70 80 civarı kullanıyorsa arkadaki açık programların 20 kullanması gayet doğal. kaldı ki PC açılır açılmaz Steam,walpaper engine,epic games,ea play,Spotify hepsi açılıyor.oyuna girerken de kapatmıyorum hiçbirini.umarım kalan kısmı o...
  7. K

hocam aldığım yer ile iletişime geçmedim fakat cpu kullanımı 100 olmasına rağmen işlemci fazla ısınmıyor olması gereken sıcaklıklarda takılıyor 50 60 civarı oyunlarda da herhangi bir FPS drop yemiyorum kasada herhangi bir fan da gürültülü bir şekilde çalışmıyor her şey aslında olması gerektiği...
  8. K

hayır hocam ultra ayarlarda 2k oynuyorum
  9. K

Merhaba, sistemi alalı 2 hafta kadar oluyor ekran kartı RX 7800XT işlemci R5 7600 ilk sistemi aldığımda CPU kullanımına çok dikkat etmedim dün Fortnite oynuyorken gözüme çarptı CPU kullanımı %100 (ekran kartı kullanımı da %90 üstü) ama işlemci sıcaklığı 55 derecelerinde farklı AAA oyunlarda da...
  10. K

35-45bin TL arası hazır sistem önerisi

ekran kartını AMD yerine nvidia tercih etmeyi düşünüyorum rtx teknolojisi için
  11. K

35-45bin TL arası hazır sistem önerisi

Merhabalar 35-45k arası bütçem var.Bilgisayar toplamaktan pek anlamıyorum.Aklımda olan tek şey ekran kartının 4070,4070 super oc modeli olması.Bu yüzden hazır sistem almayı düşünüyorum fakat Youtube'da hangi videoyu izlesem o fiyata daha iyi sistem şu sitede var bu sitede var diye şikayetler...
Geri