Arama sonuçları: *

• Users: cilgingitar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

13700HX işlemci boşta çok ısınıyor (mu?)

1737736976 bende sessiz modda da 50 üzerinde her türlü 2400 rpm çalışıyor fanlar hocam sizde kapatıyor mu yoksa benim ev kadar sessiz olmadığı için duyamıyor musunuz 😂 1737737167 Ben genelde manuelden %30a çekiyorum iki fanı da tamamen kapatmak yerine öyle daha sağlıklı gibi. Bir de cihaz bi...
  2. C

İlk laptopum hocam iş için aldım ama oyun oynamayı da çok seviyorum. Kafamdaki şey güçlü bir PC alırsam iş uygulamalarımı da rahat sessiz yaparım çünkü o işlemci için bunlar basit kalır sessiz rahat çalışır. Arada da sevdiğim oyunları rahat rahat oynarım diye düşünüyordum.
  3. C

Yeni PC hocam Kasım'da aldım. Nvidia appten maximum performansı tercih eti normal yapınca boşta sıcaklığımda baya düşüş oldu önceden sabit 1350 ve 9000 MHz çalışıyordu ekran kartı şimdi düşürüyor ve ısıya etki ediyor. Yine de tabii tam istediğim seviyelerde değil ısılar ama bunların da hx...
  4. C

selam hoca. vallahi çözmek bir yana dursun yeni bir bios güncellemesi geldi, artık 55 civarı dediğim sıcaklıklar tamamen 60 üzerine çıktı. 60 altını neredeyse hiçbir zaman görmüyorum ve yine fanlar 2400-3600 rpm rasında hep
  5. C

MSI Vector 16 HX A13V İ7 13700HX RTX 4080 Merhaba biraz araştırıp yeni bir laptop aldım fiyatı 4080 bir laptopa göre uygun geldi. Cihaz gayet performanslı da çalışıyor ama işlemci boşta sürekli 55 derece civarı geziyor ve bu %30-40 civarı fan açık şekilde. Dengeli modu denedim undervolt yapmayı...
Geri