Arama sonuçları: *

• Users: ufukoztrk.7
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. U

GOOGLE SORUNU YARDIM LÜTFEN

Google girdiğim de bağlantı gizli değil hatası veriyor denilen hepsini yaptım en son fotoğrafta gördüğünüz değeri 1 yapınca düzeliyor ama kapatıp açtığım da sorun tekrar oluyor ne yapabilirim
  2. U

GAMEPOWER BULL T10 MONITOR

Daha yeni yapmaya başladı normalde yapmıyordu uzun süre bilgisayara dokunmayinca böyle yapıyor ekranı bilgisayar açık olmasa bile monitör böyle oluyor neden olur
  3. U

4070 SUPER SEÇME ZAMANI

Zota gaming 4070 super Galax 4070 super Asus dual 4070 super Gigabyte 4070 super Hangisi alayım birini seçmek zorundayım bir de diğerleri değilde neden o açıklarsanız çok iyi olur
  4. U

4070 SUPER EKRAN KARTI BILGISI

Hangi 4070 SUPER ekran kartını almalıyım size zahmet Ddr5 sistemim var biostar b650mp-e anakart var
  5. U

EKRAN KARTI ÖNERi lutfen

30 k ya kadar en iyi ekran kartı önerir misiniz
  6. U

4070 super ekran kartı

4070 süperlerin arasında hangi modelini almalıyım galax wildforce falan yazıyor ya onlardan soruyorum
  7. U

8 Bip Sesi Açılırken

Ekran kartım 4070 SUPER GALAX anakart biostar b650mp-e bilgisayar açıyorum 8 bip sesi geliyor ekran yok bir ara açıldı kurulumdur sürümlerdir yaptim hepsini sonra tekrar açılmadı neden olur beyler ya
  8. U

Ddr5 anakart yardim lazım

4500 tl yi geçmeyecek şekilde ddr5 anakart işlemcim AMD ryzen 5 7500F bugün almam lazım yardim ederseniz sevinirim
  9. U

Çözüldü✓ YARDIM LAZIM anakart ddr5

Islemci amd ryzen 5 7500F 1733510311 Islemci amd ryzen 5 7500F
  10. U

Çözüldü✓ YARDIM LAZIM anakart ddr5

Ddr5 4 bin 4500 lira civarında anakart önerisi hemen almam lazim yardım ederseniz çok sevinirim
  11. U

Gameforce cold kasa led sw

Kasadan çıkan Ön panel soketlerini taktım ama boşta led sw diye bir şey kaldı İnternette kimse böyle bir şey takmıyor ben de boşta kaldı bi yardımcı olsanız dostlar
  12. U

UCUZ FP CPU SOGUTUCU

AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci
  13. U

UCUZ FP CPU SOGUTUCU

Islemci için soğutucu onerirmisiniz dostlar
  14. U

ANKARA İÇİ YARDIM MAMAKTAYIM

Bilgisayar parçaları aldım topladım hepsini ama birleştiremedim ankarada olupta akşam ben alayım kendisini bi çay kahve içsek sonra sistemi birleştirecek biri varmı dostlar polis memuruyum aksam işten sonra haberleşelim olan olursa
  15. U

Apacher panther 16 gb DDR4 ram aldim Biostar B650MP-E pro

Tamam cok teşekkür ederim iade talebi oluşturdum Abdullah abi de farkli önermiş zaten 1732342295 Teşekkür ettim iade talebi oluşturdum
  16. U

Apacher panther 16 gb DDR4 ram aldim Biostar B650MP-E pro

Apacher panther 16 gb DDR4 ram aldim Biostar B650MP-E pro ile uyusmuyor Abdullah abinin onerdigi videodan almistim oysaki
Geri