Google girdiğim de bağlantı gizli değil hatası veriyor denilen hepsini yaptım en son fotoğrafta gördüğünüz değeri 1 yapınca düzeliyor ama kapatıp açtığım da sorun tekrar oluyor ne yapabilirim
Daha yeni yapmaya başladı normalde yapmıyordu uzun süre bilgisayara dokunmayinca böyle yapıyor ekranı bilgisayar açık olmasa bile monitör böyle oluyor neden olur
Zota gaming 4070 super
Galax 4070 super
Asus dual 4070 super
Gigabyte 4070 super
Hangisi alayım birini seçmek zorundayım bir de diğerleri değilde neden o açıklarsanız çok iyi olur
Ekran kartım 4070 SUPER GALAX anakart biostar b650mp-e bilgisayar açıyorum 8 bip sesi geliyor ekran yok bir ara açıldı kurulumdur sürümlerdir yaptim hepsini sonra tekrar açılmadı neden olur beyler ya
Kasadan çıkan Ön panel soketlerini taktım ama boşta led sw diye bir şey kaldı İnternette kimse böyle bir şey takmıyor ben de boşta kaldı bi yardımcı olsanız dostlar
Bilgisayar parçaları aldım topladım hepsini ama birleştiremedim ankarada olupta akşam ben alayım kendisini bi çay kahve içsek sonra sistemi birleştirecek biri varmı dostlar polis memuruyum aksam işten sonra haberleşelim olan olursa