Arama sonuçları: *

• Users: Semavi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Çözüldü✓ Msi Center Fan Modları Çalışmıyor

servise gönderdiğim zaman anlarız artık
  2. S

bir şey farketmiyor rpm düşük zatende işte o rahatsız edici ses geliyor hatta şöyle özetliyim otobüs terminale yaklaşınca yavaşlar wuuuuv diye ses gelir ya hızını düşürürken öyle oluyor ve vik vik vik vik ses geliyor sanki bi gevşeklik tarzı bir şey varmış gibi hatta şuan başım ağrıdı şu vik vik...
  3. S

thorttle stop zaten var 55 watt kısıtlı turboda kapalı videoya çıkarmı sesi bilmiyorum ama deniyim 900 rpm içinde ayarlar bu şekilde
  4. S

900 rpm e bile düşürdüm fan sesi gitti bu sefer vuuu ve vik vik viii gibi sesler geliyor şimdi 2800 de mesela yine fan sesinden hariç bir ses var fanlarım problemli sanırım o açıdan bakım vakti söylerim artık teşekkür ederim yardımın için cansın
  5. S

2 ay olmamıştır daha bi 4 ay daha böyle kullanıcam artık 6. ayda bakıma gönderince bunlarıda söylerim
  6. S

slice moddan kastın silent modmudur slice modu görmedim hiç ayrıca hangi moda alırsam alıyım en düşük 2800rpm oluyor 2800 de sessiz bir ortam için baya sesli bir fan sesi bunu ev için değil dış ortamlar okul gibi yerler için istiyorum birde fanlarımda problem var sanırım 900 rpm e filan düşürdüm...
  7. S

şimdi hangi ayarı yaparsam yapayım en düşük 2800 rpm çalışıyor 2800 rpmde sesli oluyor 2k rpm altı ise sessiz oluyor hani ortamda tamamen sessiz olucak şekilde bir ayar istiyorum diğer türlü oyunlardaki fan sesinden filan problemim yok 1732398839 ilk iki ayarı %20 ve %30 yaptım gerisine...
  8. S

Orası pek açıklayıcı değil 2k rpm için acaba nasıl bir ayar yapmalıyım boşta sıcaklığı yani google filan birşeyler açıkken oyun haricinde 50 ile 65 arası oluyor işlemcinin
  9. S

MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR model laptoba sahibim msi center üzerinden fan ayarı yapmaya çalıştığım zaman modlar arası hiçbir fark olmuyor o yüzden mecbur yapay zeka modunda kullanıyorum oyuna filan girince fanı hızlandırıyor filan bunda problem yok ama asıl ihtiyacım olan silent mod...
Geri