Arama sonuçları: *

• Users: toret_to
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. toret_to

OEM Bilgisayar Önerisi Yardım Edin

şimdi tam inceledim bu sistemi, ama bilemiyorum. içeriniği baya sıkmışlar bu oem'in. PSU desen kesin 1-2 yıla pörtler bu 650W. ssd ye bakıyorum gen3. işlemci soğutucu anakart giriş seviye. ramler cl38. 5060ti da ise parçalar bir tık daha iyi. ssd gen4. ram CL30, tavsiyem parçaları bir de kendin...
  2. toret_to

OEM Bilgisayar Önerisi Yardım Edin

5070 kas gücü olarak daha iyi 5060 ti'nin 16gb olduğuna bakma, öte yandan AAA oyunlar oynayacaksan, bütçen el veriyorsa tavsiyem ram'i 16dan 32GB'a yükseltmen olur.
  3. toret_to

Yardım Mikrofon Önerisi Yardım

Dün akşam sıcak saatlerde https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-gk60-pro-rgb-profesyonel-oyuncu-ve-yayinci-mikrofonu-rgb-standli-usb-mikrofon1 bu mikrofon 1500 TL idi ama artık bitmiş kampanya
  4. toret_to

AMD Radeon Asus Tuf Rx6900 XT Ekran Kartı Termal Pad Değişimi Destek Pls

Tavsiyem öncelikle youtube'da Nebi Akgün'ün Bu Ekran Kartı Nasıl Hala Çalışıyor ? (GPU Bakım Rehberi) videosunu izlemeniz. Varsa kumpas ile çıkan eski padlerin kalınlıklarını ölçmeniz ve ona göre yenisi ile değiştirmeniz. Yalnız ölçerken unutmayalım ezildikleri için bir tık incelmişlerdir. Yani...
  5. toret_to

Evde İşlemci Takabilir Miyim

stok olmayan rgb fan - lga1151 ile uyumlu mu?
  6. toret_to

Evde İşlemci Takabilir Miyim

fan işlemci ile uyumlu mu? normalde zor değil yaparsın. işlemci için macun'un olması şart deişimden sonra işlemci üstüne sürmen için.
  7. toret_to

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Hocam bunun için CO versiyonu çift bilyalı olduğu için normal versiyona kıyasla biraz daha sesli diyorlar, gerçekten de hissediliryor mu sesi?
  8. toret_to

🔥İndirim Asus Rog Gladıus Iıı Core 12000 Dpı 1000hz Kablolu Gaming Mouse 999 TL

Konudaki tüm yazışmaları okudum ve ben sizin derdinizi silkeleyeyim dedim :ROFLMAO: Arkadaşlar birbirinize girmeyin, herkezin bakış açısı değişiktir, herkezde para olacak diye bir şart da yok. Biri tutar ucuza güzel bir ekipman düşürür markalı/markasız farketmez, iyi de çalışıyordur kullanır...
  9. toret_to

ooo baya iyi fiyata almışsın hayırlı olsun.
  10. toret_to

bu basilisk amazon da aynı paraya 9 taksit kazara fark ettim, dün sipariş verdim bugün geldi. an itibari ile elimde 4 mouse oldu farklı model ve markadan 😅 Hatta şu an amazon depoda 1710TL
  11. toret_to

Oyundayken PC Kapanıp Tekrar Açılıyor

event viewer'a baktın mı tam olarak kapandığı zamandan önce ve sonra birtakım loglar kaydetmiş olmalı. onlara bakarak ortalama bir sebep bulunabilir. onları burada paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırım yada grok, gemini tarzı ai lere çıkan sonuçları yazarsan onlarda sana yardımcı olur.
  12. toret_to

9800x3d Rtx5080 850w 80+ Psu Değiştirsem mi?

Şu an seramik kondansatör ve kapasitör krizi var japonyada, bulamıyorlar ve bu yine fiyatlara yansıyacak aklınızda bulunsun
  13. toret_to

9070xt Alınır mı? Alınmazmı

24 pinli anakart kablon mesela çok uzaktan geliyor onu bir üstteki boş alandan anakarta uzatabilirsin, sonra şöyle kablo düzenleyiciler var onlardan kullanabilirsin.
  14. toret_to

hahahaha demek farkettin onu. onun sebebini anlatayım: ekran kartı çok büyük ve sıvı soğutmanın boru hatları aşağıdan çıkıyor arcticte, kartı alırken buna dikkat etmemiştim, hatta ilk başlarda elimde MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW kasa vardı onunla alakalı sanıp kasa olarak ARCTIC Xtender VG Black...
  15. toret_to

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT AORUS ELITE ile Taichi arasında çok gittim geldim ama taichi de soğutma ve ışıklandırma daha iyi diye onu seçtim. Sağol bu arada beğendiğine sevindim.
  16. toret_to

6 aydır Asrock Taichi Radeon RX 9070 XT kullanıyorum, hiçbir problem ile karşılaşmadım, parasını tek kuruşuna kadar hak eden bir kart. Bu driverlar arızalı şu bu laflarını bırakmalılar bence. 5070TI'a denk bir kart ama daha ucuz, eğer render almayacam sadece oyun oynayacam birde desktopta...
  17. toret_to

🔥İndirim İntel ARC B580 En Uygun Fiyat 10.999

indirim GG olmuş
  18. toret_to

Crucial 2TB T700 12400MB/11800MB PCIe Gen5 8712 TL

bu indirim çıkmıyor bende siteye giriş yapmama rağmen
  19. toret_to

MSI SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 500GB SSD 899 TL

970 Evo plus 3500 MB/s okuma ve 3300 MB/s yazma özelliğiklerinde yani daha hızlı MSI'a göre.
Geri