Arama sonuçları: *

• Users: lGeneralWTl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

İdefix ve Pttavm Güvenilir mi

satıcı önemli satıcının inisiyatifine kalmış siteler
  2. L

Segotep Lumi 3t Alınır mı?

delta marka kendisi arkadaşım kullanıyor 9070 7800x3d ile hiçbir sıkıntı yaşamadı şimdiye kadar
  3. L

Segotep Lumi 3t Alınır mı?

çok rahat götürür 750 watt bronze
  4. L

Epomaker DYNATAB 75x Tuş basmama sorunu çözümü

belki şu işe yaramayan tuşlardan söküp önemli tuşlarla değiştirebilirsin mesela pagedown gibi
  5. L

APTEK TEKNOLOJİ UZAK DURUN!!!

hocam kendilerine hakkımı arayacağımı çevreme ve forumda bu durumdan bahsedeceğimi söyledim sonra iadeyi onayladılar 1780647521 iade yaptılar ertesi gün yoksa başvuracaktım zaten
  6. L

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

asus varken sapphire iptal et hem daha ucuz tabii vazgeçip 16 gb almayacaksan
  7. L

12k civarına ekran kartı önerisi (2. el)

görebileceğim en kötü öneri olabilir mümkünse bir şey önerme sen ne 14k ya b580 alınır ne de 12 ye 3050 kart alınır bomboş iki ekran kartı
  8. L

🔥İndirim Nkolay 500₺ İade Kampanyası ( Kişiye Özel Olabilir )

daha önce alışveriş yapanlar yararlanabiliyor mu
  9. L

Dolandırıldığınızda Nasıl Davranmalısınız Nereye Başvurmalısınız

ben de letgo üzerinden dolandırılmıştım ryzen 5 7600 ü 3500 tl ye koymuştu kendisiyle iletişime geçtiğimde işyeri adresi verdi işyeri tel no verdi manra bilgisayar diye çıktı. sadece elden verebileceğini söyledi internette de çıktı ama ben ısrar ettim ve kendi anlaşmalı kargosuyla göndereceğini...
  10. L

4300tl Ye 2.El 7500f Alınır mı?

alınır kesinlikle
  11. L

❌İndirim Bitti! Migros Çikolata 0 Tl

ben 4 tane aldım ama sipariş tarihi 21 mayıs gözüküyor tıkla gel al ile, acaba mağazaya gitsem erkenden alabilir miyim 1779162718 en az 4 tane eklenmeli
  12. L

Bilgisayar Kendi Kendine Kapanıyor

bir tanesini çıkar başka kablo tak, psu dan 2 adet farklı pcle kablosu takmalısın
  13. L

Çözüldü✓ Rx 9070 Bilgisayarın Huyu Değişti Ağır mı Geldi Acaba. 1000 W Psu.

anakart ram işlemciden çıkıp am5 dizmelisin ölü soket lga1700. bu arada biostan ram mhz ayarlayabilirsin xmp açıp veya manuel
  14. L

Çözüldü✓ Rx 9070 Bilgisayarın Huyu Değişti Ağır mı Geldi Acaba. 1000 W Psu.

hocam o ekran kartına o işlemci takılır mı bir de ram 2400 mhz yani çok kötü
  15. L

Ryzen 5 7500f +Rx 9060 Xt Sistem 49k Eder mi ?

hepsi birlikte 50k yeterdir çünkü ne taksit avantajı var ne parça özelleştirmesi var zaten hepsini 2.el+ sıfır karışık toplasan 55 civarı tutar hem kendin istediğin parçaları almış olursun.
  16. L

AMD Ryzen 5 9600X RTX 5070Ti sistem neden bu fiyatta?

satın alınmıyor zaten
  17. L

İntel Arc B580 geçmeye değer mi?

cs2 oynuyorsan önermem ama yeni hikayeli oyunlarda daha iyi olur diye düşünüyorum
  18. L

Ryzen 5 7500f ve rtx 4070 super darboğaz yaparmı?

1080p de de yapmaz
Geri