Arama sonuçları: *

• Users: yusuf_bbey1
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Sevgiliye doğumgününde alınabilecek hediye önerisi lazım

https://www.trendyol.com/pandamkee/cilek-tavsan-cantali-50-cm-p-772521620?boutiqueId=61&merchantId=464137
  2. Y

Öneri HYPERX CLOUD 2 ve HYPERX CLOUD 3 KARŞILAŞTIRMA

EQ ayarı yapınca cloud3 efsane bişey oluyo la ben 7-8 tane EQ ayarı denedim memnun kalırsın ama standart ayarlarla cloud2 daha tatmin edici
  3. Y

HYPERX CLOUD3 EQ AYARI

denemedim 32 Hz: -8 64 Hz: -8 125 Hz: -4 250 Hz: -2 500 Hz: 0 1 kHz: +2 2 kHz: +3 4 kHz: +2 8 kHz: +1 16 kHz: +2 şuan bu şekil ayarladım da denerim onuda
  4. Y

HYPERX CLOUD3 EQ AYARI

Cloud 3 kablolu modelini satın aldım Cs2 oynuyorum EQ ayarı yapacam kullanan varsa verebilirmi ayarı
  5. Y

Cs2 125 dolara bıçak önerisi?

gut knife almam gibi aga ama bu tarz bi kombo güzel olur 1770742264 aga bu eldivene Huntsman Knife | Boreal Forest alsam uyumlu olur demi
  6. Y

aga hani daha uygun bıçak alıp yanına skin çekmekte isterim ondan öneri istedim
  7. Y

125 dolar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aynı zamanda benim ilk bıçağımda olcak. Nomad Knife | Stained (ft veya ww)almayı düşünüyorum altarnetif önerirseniz sevinirim
  8. Y

CS2 DE Enavanter dizmeyi düşünüyorum Öneri Varmı bütçe 35K

aga ben bıçaktada kararsız kaldım hunstman gama dopplermı karambit night well worn kelebek ultraviolet well worn mu alsam yada başka bir bıçak öneriniz varmı yada 35kya eldiven bıçakmı setmi yapsam onda da kararsızım
  9. Y

CS2 DE Enavanter dizmeyi düşünüyorum Öneri Varmı bütçe 35K

35k Bütcem sadece karambit night well worn mu alim yoksa tamamen envantermi dizim dizmememi öneriyorsanız da desen önerir misiniz? tüm silahlara önermenize gerek yok ak47 m4a4 yada m4a1s bide awp bıçak eldiven önerseniz yeter şuan awpde renk sapmaları var glock ve usp deagle da önerseniz yeter...
  10. Y

4K Altı klavye önerisi

aga 4k altına bir kalavye önersenize %75 dizilimli olsun
  11. Y

5K Bütçem var kalvye önerisi

5K fiyat bütcem bulunmakta aklımda W75 klavye var üstüne para koyamam maksümum 5K bütçe
  12. Y

CS2 de FPS DROP YİYOM

CS2 de özellikle ölüm maçında oyunun donmasından oynıyamıyorum bazen 40 fpslerde bazende 150 fpsden 60 fpslere drop yiyorum aşırı kasıyor İşlemcim 12400F ekran kartım arc b580 16gb ram var anakartım h610m-k ddr5 sistemim diğer girdiğim oyunlarda da hafif droplar yiyorum teknik sevise verdim ram...
  13. Y

17K Bütçeye Sistem önerir misiniz??

benim bütcemi geçiyor o yüzden 1733415008 sağolsasın ekran kartı olarak ne tercih edebilirm 20bine bile zar zor ulaştırcam bütceyi
  14. Y

Toplancak sistem parçalarını atabilirmisiniz hangi modelleri tercih etmeliyim
  15. Y

aslında bi tane sistem buldum https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ uğraşmadan bunu almakta mantıklı geliyor
  16. Y

Bütcem pek kalmadı 17K s,bütcem varsistem önerir misiniz? veya toplama olcaksada toplarım o sorun değil ürün linkerli göndersenizde olur
  17. Y

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

bende artık güzel bi sistem düşmesini beklicem de fiyatlar bu şekil giderse bütcemi aşacak gibi geliyor iki hafta içinde güzel sistem düşmesse benim için sorun olur 1733254605 Zaten hazır sistemlerden pek memnun kalmadım araştırınca büyük ihtimal fiyata göre bişeyler toplicam
  18. Y

Hangi klavyeyi seçmeliyim ?

Gamepower EVA 7 Red Klavyeyi al
  19. Y

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

25K bütcem var iyi bir sistem önerisi olan varmı?
  20. Y

55K Bütcem var Sistem önerisi alabilirmiyim?

55K bütçem var sistem olarak ne önerebilirsiniz marka önemli değil amd yasa nvidia fark emtez
Geri