Arama sonuçları: *

1. M

3.000₺ Klave Önerisi

Hocam f4 e kadar tuş desteği olmasa cidden güzelmiş. Ama bütçeyi 800 daha çıkartıp II modelink düşünebilirim ilerde. Teşekkürler.
  2. M

3.000₺ Klave Önerisi

Bu gidişle Logitech g512'ye dayanacam gibi
  3. M

3.000₺ Klave Önerisi

Onu yapmayı düşündüm, ufaktan bakındım en kötüsü 500 lira.
  4. M

3.000₺ Klave Önerisi

Ne Aula f75'miş be hocam, 100% olsa valla alırdım.
  5. M

Asus Tuf Vg27aql3a önerir misiniz?

Normalde Vg27aq3a modelini canlı olarak gördüğümden onu almayı düşünüyordum, l3a modelinin olduğunu ve daha fazla avantajlar sunduğunu görünce onu bi değerlendirmek istedim.Kullanan varsa önerir misiniz? Monitorun parlaklığı sizce yeterli mi? 4060 ti 16gb/14400f de 2k oynayabilir miyim...
  6. M

3.000₺ Klave Önerisi

Genelde fps oyunları oynuyorum,aradığım önemli özellikler: -100% boyut, numpadler Squad oynarken radyo kanallarinda iletişim kurmam için lazım -Mekanik, LoL'de kombo yaparken iş yapar. -Uzun ömürlü, bi 2 sene sorun çıkarmadan işimi görse yeter. Sonra model yükseltiriz.
  7. M

Logitech g213 Prodigy aldım, iade etmeli miyim?

Valla hocam K618 modelinde gözüm kaldı, dediğiniz gibi şansa geliyor klavyeler, illa biri övüyor biri sövüyor. Yarın gidip iade ederim g213'ü, keşke baştan baksaydım. Tesekkür ederim zaman ayırdığınız için.
  8. M

Valla hocam bakıyorum bakıyorum karşıma hiç bir şey çıkmıyor başka, kimisinin ya kronik sorunu var ya da bi eksiği. Yarın bakıcam artık.
  9. M

Harbiden güzelmiş. Yarın iademi isteyip bunu alabilirim.
  10. M

2000₺ bütçeye klavye önerisi?

Hocam TKL kullandığım bir şey ondan dolayı sorun yaşatır. Eğer 2500 e varsa o fiyata da çikarim.
  11. M

2000₺ mekanik,kablolu ve full size olursa güzel olur.
  12. M

Hocam full size arıyorum.
  13. M

Hızlı giden atın b*ku seyrek düşer derler, aynısını yaşadım ben de. Plana son anda dahil oldu klavye alma.
  14. M

Vatan'dan acele etmem yüzünden sorunlu klavye aldım ve iade edicem. Yerine 1500-2000 lira bandında mekanik ve kablolu klavye önerileriniz varsa bekliyorum.
  15. M

Pekala, iade edeceğim. Önerileriniz varsa bekliyorum.
  16. M

Başlıkta belirttiğim gibi bugün Vatan'dan Cuma indirimleri varken kasa ve monitörle birlikte bu klavyeyi aldım(Yarın teslim edilecek), tek araştırmadığım şey klavye olduğundan direk alıverdim. Eve gelince yorumlarına baktım kimisi çok kronik sorunlu diyordu kimisi şu kadar kullandım hiç sorun...
  17. M

Zotac 4060 16gb/Intel 14400f Vatan sistem nasıldır?Bileşenler ne olmalı?

Valla dediğinin aynısını düşünüyorum, Cuma indirimleri uyutmadan farksız. O sistemler uygun fiyatta çıksa bile fiziksel olarak gidip bayiden alması çok zor, yarım saatte bitirirler hepsini. En iyi f/p sistem bence bu.
  18. M

Ramleri 32 kasayı ise Thermaltake ile değistiricem. İşlemcilerde pek bir performans farkı göremedim. Karşılaştırmalarda değerler nerdeyse aynı, 14400f'in ne açıdan 12400f'den daha iyi bi yanı var mesela ona göre seçim yaparım.
  19. M

Evet yarını bekleyeceğim. Umarım indirimler geldiği gibi 1 saatte stoğu bitti gösterip yallah çekmezler.
  20. M

Hocam oynadığım oyun (Squad) daha çok işlemciye bindiğinden dolayı 14400f tercih ettim, yoksa 12400f baya baya iş görürdü. Ama yinede test videolarına iyice bi bakıp değerlendirmem lazım, pek bi farkları yoksa dediğinizi yaparım.
Geri