Arama sonuçları: *

• Users: cansux
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. cansux

Yardım Ubisoft Oyunları Goodbyedpi ile Açılmıyor

Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce goodbyedpi Türkiye sürümünü kurmuştum. O günden beridir hiç ellemedim sorunsuz kullanıyorum fakat goodbyedpi açıkken ubisoft oyunlarının açılmadığını fark ettim. Bu durumu nasıl çözebilirim. Mevcut goodbyedpi üzerinde bazı modifikasyonlar yapabiliriz bu benim için...
  2. cansux

Çözüldü✓ 2k 27 İnç Monitör Önerisi

İps glow her ips panelde var ondan kurtulmak isteniyorsa oled alınmalı
  3. cansux

Öneri F/P Ekran Kartı Önerileri

9070xt
  4. cansux

İncehesap Benimle Dalga Geçiyor ?

Yani bence çokta abartmaya gerek yok gibi binlerce ürün var sitede illaki hatalı girilen yazılan olmuştur ben şahsen memnun kalmıştım zamanında sıvı soğutma soğutma arıza yapmıştı artık bu modeli istemiyorum kronik sorunlu dedim msinin şu modelini istiyorum demiştim 200-300 tl daha pahalı...
  5. cansux

5-6 Bin Monitör Önerisi | Oyun Oynamıyorum Güzel Renkleri Olsun Yeter

yapay zekaya güvenme hatta konuş chati sil tekrar sor sana her defasında farklı modelin daha iyi olduğunu söyleyecektir. lenovo iyi desin sen hayır asus daha iyi de bu seferde asusu övmeye başlar
  6. cansux

Lenovo olan alınabilir güzelmiş
  7. cansux

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-tuf-gaming-vg259q5a-0-3ms-200hz-fhd-ips-gaming-monitor.html
  8. cansux

Steam 50$'a Kadar Oyun Önerisi

Stalker 2, last of us 1 ve 2
  9. cansux

Steam Hesaimi Nasil Kurtaracam??

Her şeyi unutmuşsun sende kral hesabı da unutabilirsin bence
  10. cansux

Yardım Hyperx Cloud 3 S Wireless Alınır mı?

https://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/tuf-gaming/tuf-gaming-b650-e-wifi/
  11. cansux

2 seçenek var Ya ben sagirim ya sen sagirsin bana az geliyor
  12. cansux

Hemen alma önerileri bekle bence bi önerim olmasada cloud 3 kablolu olanı kullanıyorum sesi çok az ayrıca yazılımı da kullanışsız geliyor bana
  13. cansux

9060xt 16gb Alınır mı

Alınır fiyatına bağlı uygunsa 9070xtye göre alınır ama 9070xtden en az %60 daha az performans veriyor
  14. cansux

Bir Adet Oyun Önerin.

Last of us serisi dünyanın en iyi oyunudur
  15. cansux

Öneri Kasa Temizliği İçin Temizlik Fırçası ile Hava Kompresörü Önerisi

1-2 aydır bunu kullanıyorum memnunum: https://www.trendyol.com/depomega/fleibig-6-kademeli-devir-ayarli-hava-ufleme-kompresoru-bilgisayar-temizleme-500-watt-p-316410499 1783202218 Evet o şekilde kullanıyorum 15 saniyeden fazla hava vermek zaten mantık dışı bi işe de yaramaz 5-10 saniye tutsan...
  16. cansux

Yardım 9070xt Sistemde Marvel's Spider-Man Remastered Stutter Sorunu

Teşekkür ederim hangisinin çözdüğünü bilmiyorum zaten smt mi resize bar mı ama muhtemelen smtdir resizebarı geri açacağım oyunu bitirdikten sonra smt de açarım çünkü işlemcinin gücü düşmüş gibi sıcaklıklar her şey normal ama kullanım %90 olmuş. Stres testi dışında böyle kullanım görmemiştim bu...
  17. cansux

Ekran kartı ile alakalı değilmiş. Sorunu çözdüm fakat işlemci kullanımı %90 oldu şimdi de SMT kapattım diye. Eskisi gibi takılma yok çok nadir oluyor biraz baktım ekran kartı kullanımı da normal olmuş. Sanırım bir uyumsuzluk var oyun motoru ile x3d işlemciler arasında ResizeBar ve ne işe...
  18. cansux

Her şeyi açıp kapattım inan değişen bir şey yok hatta fg açınca bir tık daha azalıyor ama yine sorun devam ediyor taa denedim fsr denedim her şeyi kapattım açtım değişmiyor durum.
  19. cansux

Başka bir oyunda yaşamıyorum 1783108372 Bu oyunda problem olduğu söyleniyor her yerde ama çözüm bulamadım 1783108388 Her ayarı fulledim aynı her ayarı düşürdüm yine aynı
  20. cansux

Sistem özelliklerim: Amd ryzen 7 7800x3d / Asus tuf gaming 9070XT / Asus tuf gaming B650-E wifi 8000MHz / Patriot viper venom 16x2 32gb CL30 6000MHz / Adata legend 900 pro 4tb / Msi mag coreliquid A13 360mm / Coolermaster TD500 v2 80+ gold 850W Oyun aşırı takılıyor çok fazla stutter var...
Geri