Arama sonuçları: *

• Users: Gokgok
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Ryzen 5 7500f işlemcinin görseli farklı üst çeltikleri boş bu normal mi?

Hocam çok teşekkür ederim ilgin için. Diğer arkadaşlar da sağolsun verdikleri bilgilerle içimi bir nebze rahatlatmıştı şimdi daha rahat sağolun herbiriniz. Yarın testinide yapınca sonuca kavuşacaktır umarım.
  2. G

Tamamdır taktım sağolun
  3. G

İşlemciyi yuvasına otutturdum ama kapak yukarda kalıyo ve kol gerçekten çok sert kapağı esnetiyo peki bu normal mi
  4. G

O iş yarına kalır ilk defa komple sistemi tek başına kuracam
  5. G

Yani bir tane bile böyle bi görsel görsem biraz rahatlardım, forumlarda da yok sanki tek bana böyle gelmiş hissiyatı oluştu. Sağolsun arkadaşlar normal olduğunu söylüyolar genel olarak. Dediğiniz gibi bi test yapıcam sonucu paylaşırım. Ama sistemi kurmam sürer biraz
  6. G

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-5-7500f-3-7-ghz-32-mb-cache-am5-islemci-pm-HBC000054T4GH?magaza=Dfs%20Bilgisayar Buradan aldım
  7. G

Hepsiburada dan aldım kullanıcıların paylaştığı bir iki foto var onlarda öyle değil ve hiç bir görselde bu duruma rastlamadım. Abimin hesabından aldım yarın atabilirim anca bu arada da kurup test edeyim o zaman 1732622208 Tamamdır, komple toplama sistem kurmam biraz sürer, sonrasında işlemci...
  8. G

Abiler Ryzen 5 7500f işlemci aldım, işlemcinin üst çeltikleri boş. Aldığım sitede ve tüm görsellerde alt ve yan çeltikler dolu ama bende öyle değil. Yardımcı olurmusunuz, bu normal mi. Teşekkürler
Geri