Arama sonuçları: *

1. kiyotaka ayanokoji

2. el PlayStation 5 mantıklı mı?

Merhaba. Uzun zamandır PS5 almayı planlıyorum zaten bu yıl GTA6 için alacaktım fakat erken almak istiyorum. 2. el alırken neylere bakılmalı bir de GTA6'nın 30 FPS olacağını duydum düz PS5'lerde 30 FPS üzer mi? Ona göre Pro'ya zorlayabilirim. Yardımcı olacak varsa cok teşekkür ediyorum.
  2. kiyotaka ayanokoji

HyperX Cloud 3 s Wireless alınır mı?

hocam aynı şekilde düşünüyorum fakat kullanıcı yorumları epey bir olumsuz. Tabii yeni kulaklık olduğu için driveri çok sorunlu diyenler var sizin dediğiniz gibi. Çıkmaza girdim gerçekten
  3. kiyotaka ayanokoji

HyperX Cloud 3 s Wireless alınır mı?

Merhaba. Hepsiburada tarafında kulaklık 4600 gibi bir rakama kadar düşmüş. Araştırdığımdan beri olumlu yorum çok az gördüm ve acilen bir Wireless kulaklığa ihtiyacım var. Alınır mı?
  4. kiyotaka ayanokoji

Kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba. Şu an kullandığım kulaklık Havit 2002p ve boşta aşırı cızırtı ve ses yapıyor. Kablosuz mikrofonu iyi cızırtı ses falan yapmayan bir Wireless kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe 5500 TL.
  5. kiyotaka ayanokoji

Arkadaşımın Minecraft sunucusunda pingi yüksek ama internetinde sorun yok

Merhaba. Arkadaşlarımla sunucuda oynuyoruz. Herkesin ping değerleri iyi iken bir arkadaşım 500-600 ping alıyor fakat başka bir serverda ping değerleri normal yani interneti kötü değil. Dün böyle bir şey yoktu aniden olmaya başladı. Bu arada CS'de falan da denedi internetle ilgili sorun yok...
  6. kiyotaka ayanokoji

Asus VP228HE Monitör 2. Ekran Olarak 2. El alınır mı?

Merhaba 2. ekrana ihtiyacım var. Sarı sitede VP228HE modeli buldum adam 3 ay kullanmış ve sorun gözükmüyor. Sizce 1250 TL'ye 2. ekran olarak alınır mı?
  7. kiyotaka ayanokoji

İphone XR İos 18.5 güncellenmeli mi

Merhaba aktif olarak ios 16.3 sürümünü kullanıyorum. xr cihazla 18.5 sürümüne geçiş yapılırsa performans artar mı
  8. kiyotaka ayanokoji

Müziğin ismini hatırlamıyorum

evett bu çok teşekkür ederimm
  9. kiyotaka ayanokoji

Müziğin ismini hatırlamıyorum

Merhaba bir tane müzik var bu müziğin hatırladığım kısmında söz yok genellikle bi kişinin kamera karşısında konuştuğu klipleri hızlandırıp arkasına bu müziği koyuyorlar fakat ismini hatırlayamıyorum. Bilen varsa yazabilir mi?
  10. kiyotaka ayanokoji

2. el telefon satılırken fatura verilmeli mi?

Merhaba. Eski telefonumu sattım fakat satıcıya faturasını göndermem lazım mı? Garantisi ocakta bitti.
  11. kiyotaka ayanokoji

Mouse Switch Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ekimde Attack Shark x3 Pro Mouse almıştım fakat sol switch 2 kere tıklamaya başladı. Bende değiştirmek için switch arıyorum fakat hiçbir bilgim yok. Wraithde switch modelleri var fakat çoğu tükenmiş. Burdan hangi switch alınır acaba birde stokta kalanlar alınır mı?
  12. kiyotaka ayanokoji

1000 2000 tl arası kulaklık tavsiyesi 7.1

Merhaba arkadaşlar. Güzel bir kulaklık istiyorum ve 7.1 olmasını istiyorum çünkü FPS oyunları çok oynuyorum. Bütçe 1000-2000 TL güzel önerebileceğiniz bir 7.1 kulaklık var mıdır? James Donkey kullanan arkadaşım var James Donkey 711 700 tl 7.1 onuda alabilirim belki
  13. kiyotaka ayanokoji

Discord %50-70 cpu kullanımı sorunu

Merhaba iyi forumlar. Discord sürekli %50-70 arası cpu kullanıyor ve her çözümü denedim çözülmüyor. Donanım ivmesi açıp olsa da kapalı olsa da sonuç aynı. Lütfen yardım eder misiniz
  14. kiyotaka ayanokoji

Discord %50-70 arası cpu kullanımı sorunu

Merhaba iyi forumlar. Discord sürekli %50-70 arası cpu kullanıyor ve her çözümü denedim çözülmüyor. Donanım ivmesi açıp olsa da kapalı olsa da sonuç aynı. Lütfen yardım eder misiniz
  15. kiyotaka ayanokoji

Aula F75 Aldım Gümrüğe takılır mı

içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim <3
  16. kiyotaka ayanokoji

Aula F75 Aldım Gümrüğe takılır mı

merhaba yaklaşık 1 saat önce aula f75 aldım. Bildiğiniz gibi 670tlyi aşması gerekiyor sepetin ondan dolayı 157tllik bir led ekledim. toplam 734 tl oldu vergiyle beraber 1174 tl tuttu. Gümrüğe takılır mı acaba
Geri