Arama sonuçları: *

• Users: Ou-Sama
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Ou-Sama

Bu Bilgisayar Neden Çöküyor?

Sorun kablo değil. Sorun kart belli, servisler işgüzar ve işten anlamaz, lavuklar la dolu. Bu kartları oyun oynamak için alıyoruz akşama kadar test etmek için değil. Adam kartı Furmark a sokup test ok diyor. Aynen böyle yaz ben kartı sabah akşam Furmark a sokmak için almadım, adam gibi oyun...
  2. Ou-Sama

Colorful Cvn Z890 Ark Frozen V20 İşlemci İçin Tavsiye

Üst seviye anakartın sana ne gibi bir getirisi olacak da alacaksın? B650 ile yapamayıp Z890 ile yapacağım şu var dersen al yoksa gereksiz aksiyon. İşlemci fiyatlarına gelirsek 270K 16-16.5K bandında oyun tarafında ki rakibi 12-13K render tarafında ki rakibi 25K.
  3. Ou-Sama

Colorful Cvn Z890 Ark Frozen V20 İşlemci İçin Tavsiye

Yeni nesilde soket değişecek şuan bu anakart la beraber 270K + alabilirsin zaten güçlü ömürlük işlemci, bu işlemci yememeye başladığında satıp yeni işlemci anakart alırsın. Ben olsam B850 anakart alırdım Am5 e yönelirdim.
  4. Ou-Sama

Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

5070 önde diye hatırladım ama tersi de olabilir o bir örnek oynayacağı oyun göre testlere bakabilir.
  5. Ou-Sama

Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

İhtiyacına göre seç, nasıl olsa ikisi de üzmeyecek. Mesela CS ve Valorant'da 5070 daha fazla FPS veriyor, BF'de 9070XT. Path Tracing ya da DLSS5 istersen 5070, yok ben bunları kullanmam zaten FPS killer, normal açarım oynarım diyorsan 9070XT. İleride Aİ ile bir şeyler yaparım diyorsan 5070...
  6. Ou-Sama

Yeni Forumu Nasıl Buldunuz ?

Bende öyle düşünüyorum alışırız zamanla hayırlı olsun hepimize.
  7. Ou-Sama

Bilgisayarım Çok Yavaş Açılıyor.

Açtığın ayarları kapatıp test et. Sistemin geç açılsın ama stabil çalışsın. 1789127106 Kararlılık, donanım desteği ve güvenliği arttır. Örnek olarak AM5 ilk çıktığında bellek tarafında çeşitli hatalar vardı, güncellemeler ile giderildi.
  8. Ou-Sama

Yeni Forumu Nasıl Buldunuz ?

Yenilik iyidir ama gözümü yoruyor.
  9. Ou-Sama

Öneri MSI Psu Mpg A1000g Pcıe5 1000w 80+ Gold Alınır mı?

Raijintek ve Enermax`ı kafemde kullanıyorum. Sorun yaşamadım ama ortam gürültülü ses konusunda yorum yapamam bu ürüne gelirsek zaten üst segment, gayet iyi memnun kalacağını düşünüyorum.
  10. Ou-Sama

Öneri MSI Psu Mpg A1000g Pcıe5 1000w 80+ Gold Alınır mı?

Yüksek güç tüketen sistemlerde sessiz psu kullanmak kadar konforlu bir şey yok. Benim için korunmadan daha önemli bir kriter.
  11. Ou-Sama

RTX 5070 Ti Sistem Ne Kadara Satabilirim ?

81K + yarım ekmek tavuk döner + ayran (yarısı içilmiş)
  12. Ou-Sama

Anakartın A620 felan mı? Power Down disable yap dene
  13. Ou-Sama

RTX 5070 Ti Sistem Ne Kadara Satabilirim ?

Arkadaşın dediği gibi tek tek satarsan daha iyi fiyata satarsın uğraşmak istemezsen ben 80`e alırım kasayı 😁
  14. Ou-Sama

Hangi ayarları açtın?
  15. Ou-Sama

Bios güncelle
  16. Ou-Sama

Servispoint Onarım Yapmıyor

Forumda bazı yasak kelimeler var çöp, leş vs gibi işte bunların kullanımının bazı alanlarda serbest olması lazım mesela servis point in çöp olduğunu bilmeyen yok.
  17. Ou-Sama

Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice 19.000 TL Amazonda 9 Taksit Koşun

Her X870 aynı değil ki başka modellere bak 3 tane thunderbolt 2 ethernet portu modelden modele m2 sayısı bile değişiyor. Bunda oc olması için bazı şeyler sınırlı bazı kısımlar ise limitsiz ihtiyaca göre bir ürün %99`una hitap etmiyor.
  18. Ou-Sama

Normal kasada soğutucu rame çarpabilir eatx kasa lazım ama bu tarz görüntü daha hoş oluyor yakından bakınca bir de 4 slot olanları canlı görsen çiçek gibi
  19. Ou-Sama

Para harcamak için can atıyorsunuz. Tamamen oc anakartı bunu alacağıma b850 alırım daha iyi. 19K verdiğin anakartın arka çıkışları içler acısı ileride 100K olsun kimseye faydası yok.
  20. Ou-Sama

A620 Anakart Rgb Nasıl Kontrol Edicem?

İçindeki kontrolcüyü görmek lazım 3-4-6 pin bilmiyoruz 3Pin ise takabilirsin.
Geri